Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ģertrūdes ielas teātrī - Vara Klausītāja izrāde „Vilks"

EasyGet.lv, 18.10.2011. 13:47

Sestdien, 22.oktobrī, Ģertrūdes ielas teātris aicina lielos un mazos piedzīvot režisora Vara Klausītāja izrādi „Vilks", savukārt nākamnedēļ no 24. līdz 28. oktobrim – skolēnu brīvdienas pie Misis Ģertrūdes: katru dienu no 12.00 līdz 15.00 ikviens interesents ir aicināts apciemot Ģertrūdes ielas teātri, kur sākot no plkst. 13.00 notiks tikšanās un sarunas ar skatuves māksliniekiem un darbnīcas, informē GIT pārstāve Inga Dārzniece.
Ģertrūdes ielas teātrī - Vara Klausītāja izrāde „Vilks"

- Vai zināt, kurš ir vilks?
- Es esmu vilks, jo es tikko vilku lielu svītru.
- Es esmu vilks, jo es tikko vilku garu skaņu.
- Es esmu vilks! Jo es vilku vilku!

Labestīga izrāde bērniem. Četri mākslinieki no dažādām jomām – gleznotāja, mūziķis, aktrise un režisors - rotaļājas: mazo skatītāju acu priekšā viņi spēlējas ar valodu un vārdiem, tautasdziesmām, mūziku, mīklām un brīnišķīgiem zīmējumiem, izstāstot neskaitāmus stāstus par vilku pelēci. Izrāde tiem, kas nebaidās no vilka!

„Mēs bērniem stāstām par vilku, ka vilkam ir dažādas iesaukas – pelēcis, mežainis, mežavīrs, tēvainis, vecbrālis, meža junkurs, lieltaurītis, mežānietis, spīdacis u.c. Mēs stāstām arī to, kā cilvēki mēģina sadzīvot ar vilku. Dzīvnieks vienādi paliks, kāds ir, bet cilvēks, ilgstoši neturot ļaunu prātu, kļūs tikai labāks," par izrādi saka pats režisors un mūziķis Varis Klausītājs.

Autori: Varis Klausītājs, Anda Lāce
Zīmē: Jana Jankovska
Spēlē: Marta Grase, Kārlis Krūmiņš, Varis Klausītājs

Izrādes 22.oktobrī un 12.novembrī, sākums 14.00, garums 1h. Gaidām!

Biļetes: www.bezrindas.lv un galerijā ISTABA K.Barona 31a

ĢIT atrodas Ģertrūdes ielā 101a, Rīgā.

Papildu informācija: www.git.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV