Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Vēl divas dienas var iesniegt darbus radio NABA fotokonkursam „9x9"

EasyGet.lv, 19.10.2011. 09:22

Līdz 20.oktobra vakaram var iesniegt darbus Latvijas Universitātes radio NABA fotokonkursam „9x9", informē LU Preses centrs. Šī gada konkursa tēma – Ziņas.
Vēl divas dienas var iesniegt darbus radio NABA fotokonkursam „9x9"

Ikdienā cilvēkiem tiek piedāvāts milzīgs informācijas apjoms, kura filtrēšana (informācijas šķirošana pēc ziņu virsrakstiem, radio vai TV kanālu izvēle, komentāru lasīšana vai ignorēšana internetā u.tml.) ietekmē katru no mums. Ziņas var būt karstas, kliedzošas, nepatiesas, šokējošas vai iepriecinošas. Ziņas nomaina cita citu, bet dažreiz ziņu var nebūt arī vispār.

Fotokonkursa dalībniekiem savos darbos ir iespēja radoši parādīt redzējumu par tēmu saskaņā ar savu oriģinālo vēstījumu un apspēlēt kādu sabiedrībā aktuālu motīvu, radot mākslas darbu.

Konkursantiem ir jāiesniedz viena fotogrāfija (20x30) un CD ar darba digitālo kopiju (formāts – TIFF; attēla izšķirtspējai jābūt 300 dpi; attēla garākajai malai – vismaz 30 līdz 45 cm), kā arī radošais CV radio NABA birojā Aspazijas bulvārī 5, Rīgā, LV-1050.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 31.oktobrī. Žūrijas izvēlētie 3 labākie autori iegūs balvas.

25 žūrijas izvēlēti darbi piedalīsies ceļojošā fotoizstādē "9x9" par godu radio NABA 9. dzimšanas dienai. Šogad izstādes ceļojums sāksies radio NABA mūzikas klubā Nabaklab, turpināsies Latvijas Mākslas akadēmijā, Latvijas Kultūras akadēmijā un kino "Rīga", bet noslēgsies Latvijas Universitātes centrālajā ēkā Raiņa bulvārī 19.

Foto konkursa nolikums radio NABA mājaslapā www.radionaba.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV