Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Canon meklē labāko fotogrāfu-iesācēju Eiropā

Sigita Lapsiņa, 21.10.2011. 10:53

Pateicoties Canon foto speciālistiem, šoruden daudzsološiem fotogrāfiem no visas Eiropas ir iespēja laimēt neticamu fotografēšanas piedzīvojumu. Viens laimīgais uzvarētājs dosies uz Keniju, lai izbaudītu ekskluzīvu fotografēšanas piedzīvojumu ar Canon dzīvās dabas fotografēšanas speciālistiem, Džonatanu un Andželu Skotiem, "The Big Cat People" (Lielo kaķu cilvēki). Uzvarētājam būs iespēja pārbaudīt savas jaunās prasmes un iemūžināt skaistākos mirkļus safari piedzīvojumā, ceļojot Kenijas Masai Mara valsts rezervātā no savas apmešanās vietas Gubernatora nometnē.

Canon EOS Adventure ir Eiropas kampaņa, kas izveidota, lai izglītotu un iedvesmotu DSLR iesācējus fotografēt jaunā līmenī. Aizrautīgi knipsētāji varēs apmeklēt EOS Adventure lapu Yahoo! – Essentials of Photography (fotografēšanas pamati) – lai saņemtu padomus un ieteikumus, kas pilnveidos viņu fotografēšanas iemaņas. Šos ekskluzīvos konsultatīvos video un padomus ir apkopojuši Canon profesionālie eksperti, tostarp zīmola fotogrāfs Adams Sordss, dzīvās dabas fotogrāfs Džeimijs Kraufords, populārā vācu fotožurnāla KWERFELDEIN dibinātājs Martins Gommels un augu valsts fotogrāfe Reičela Varne.

Fotogrāfi-amatieri varēs izmantot šo informāciju, lai iepazītos ar metodēm, kas ātri un viegli uzlabos viņu prasmes. Tas ietver pamatzināšanas, piemēram, par darbu ar diafragmu un lauka dziļumu, apgaismojumu un ekspozīciju. Vietne sniedz cilvēkiem iespēju jaunās iemaņas arī pārbaudīt un parādīt labākos rezultātus Yahoo! un Flickr galerijās.

Labākie paraugi piedalīsies konkursā, lai iegūtu unikālu balvu – EOS piedzīvojumu Kenijā. Visus pretendentus vērtēs Canon profesionālu fotogrāfu žūrija, piešķirot arī mazākas balvas dažādās kategorijās.

Canon EOS Adventure konkursam var pieteikties līdz 20. novembrim.

Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet http://www.uk.news.yahoonet/essentials-of-photography vai www.canon.co.uk/eosadventure.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV