Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

20. gadsimta populārākā leļļu teātra izrāde Liepājā

EasyGet.lv, 21.10.2011. 11:46

Valsts centrālais akadēmiskais S.Obrazcova leļļu teātris 28.oktobrī plkst. 18.00 ielūdz uz Liepājas Olimpiskā centra Rožu zāli, kurā norisināsies 20.gadsimta vispopulārākā leļļu teātra izrāde „Neparasts koncerts", informē LOC Kultūras projektu vadītājs Aigars Kārkliņš.
20. gadsimta populārākā leļļu teātra izrāde Liepājā

Tā ir spīdoša, satīriska izrāde Sergeja Obrazcova iestudējumā, kurā lelles parodē dažādu žanru māksliniekus: gan dziedātājus un dziedātājas, dejotājus un muzikantus, gan dresētājus un burvju māksliniekus. Izcila režisora veidotais „Neparastais koncerts" joprojām ir unikāla parādība pasaules skatuves mākslā.

„Neparastais koncerts" ir XX gadsimta vispopulārākā leļļu teātra izrāde, kas ir iekļuvusi Ginesa rekordu grāmatā kā vispopulārākais teātra uzvedums: deviņdesmit pasaules valstis un desmit miljonu skatītāju.

Teātra izrāde ir viesojusies vairāk nekā četrdesmit ārvalstīs un guvusi milzīgu skatītāju mīlestību.

„Neparasto koncertu" vada leļļu konferansjē-Eduards Aplombovs, kuram piemīt spēja vienā acumirklī izraisīt skatītāju smaidu un kurš dievina nepārtrauktus aplausus. Viņš ir unikāls poliglots: acumirklī prot jokot divdesmit četrās pasaules valodās, tajā skaitā persiešu un hindi valodās. Lielisks un neatvairāms! Neticiet viņa vārdiem! Izrādes ilgums-2 stundas.

Uzziņas un kolektīvie pieteikumi pa tālruni 26520265.

Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs (www.bilesuparadize.lv) visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV