Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

kuš! "Midnight Sun" atvēršanas ballīte

EasyGet.lv, 21.10.2011. 13:09

Jaunākajā komiksu žurnāla (ku)š! numurā "Midnight Sun" pirmo reizi ne tikai 17 lielisku somu mākslinieku vizuāli stāsti komiksos un fotogrāfijās, bet arī latviešu mākslinieku īpaši zīmēti somu mākslinieku portreti. Par godu jaunajam numuram kuš! aicina uz "Midnight Sun" atvēršanas ballīti velo darbnīcā, kafejnīcā, bārā MiiT.
kuš! "Midnight Sun" atvēršanas ballīte

Piektdien, 28. oktobrī, no plkst. 20.00 būs komiksi uz galdiem un komiksi ekrānā, īpaši komiksu viesi no Somijas – Mikko Vairinens un Jarno Latva-Nikola, kas radīs komiksu uz sienas dzīvajā. Būs somu komiksu mākslinieku studijas KutiKuti sietspiedes plakātu izstāde, kā arī Rīgā pirmās „komiksu cīņas" - komiksu festivālos ierastas zīmēšanas sacensības dzīvajā, kurās mākslinieki ar zīmuļiem un zīmējumiem duelējas viens ar otru, savukārt skatītāji ar aplausiem un ovācijām nosaka uzvarētāju. Savus spēkus rādīs un komiksus radīs Reinis Pētersons, Ingrīda Pičukāne, UKNO un Mārtiņš Zutis no Latvijas. Pēc tam mūziku spēlēs un dejot aicinās apvienība „Vairāk kauna nav", Oskars Veilands un Roberts Galviņš. Nākt tikai somu komiksus lasīt var jebkurā brīdī, visu nakti.

Laiks: 28.10.2011, plkst. 20.00

Vieta: MiiT, Lāčplēša ielā 10

Ieeja bez maksas, jaunais š! „Midnight Sun" par puscenu.

Organizē: komiksu kultūras žurnāls kuš!, www.komikss.lv

Atbalsta: Somijas Institūts Igaunijā, Somijas vēstniecība Rīgā, HungryLab

Jauno š! jau šodien var atrast: Miit'ā, Randomā, Lukabukā, Muhamorā un Galerijā "Istaba"

Papildu informācija:
www.komikss.lv
kushkomikss.blogspot.com
http://kushkomikss.tumblr.com
http://twitter.com/kushkomikss
www.facebook.com/kushkomikss
www.kushkomikss.ecrater.com

š! #8 vāks (c) Roope Eronen & Amanda Vähämäki

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV