Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Komiksu darbnīca somu mākslinieka vadībā

EasyGet.lv, 27.10.2011. 17:38

Sestdien un svētdien, 29. un 30. oktobrī, „Dirty Deal" notiks komiksu darbnīcas jauniešiem somu komiksu skolotāja Petri Koikalainena un latviešu mākslinieku Ingrīdas Pičukānes un Reiņa Pētersona vadībā.
Komiksu darbnīca somu mākslinieka vadībā

Komiksu kultūras žurnāla kuš! un Somijas Institūta Igaunijā kopīgi organizētajās darbnīcās piedalīties aicināti gan komiksu lietpratēji, gan tie, kas vēl ne reizi nav uzzīmējuši komiksu – ikviens 16 – 21 gadu vecs jaunietis, kam interesē stāstu stāstīšana apvienojot attēlus un tekstu. Darbnīcās varēs attīstīt prasmes radīt vizuālus stāstus, kā arī uzzināt vairāk par komiksu mediju.

Darbnīcu ilgums: 4 – 5 stundas. Dalībniekus skaits: 15.

Norises vieta: Dirty Deal, Maskavas ielā 12, k-2

Norises laiks:
1. darbnīca: sestdien, no 12.00 – 16.00 (Vada Petri Koikalainens un Ingrīda Pičukāne)
2. darbnīca: svētdien, no 13.00 – 18.00 (Vada Petri Koikalainens un Reinis Pētersons)

Lai piedalītos, sūti ziņu uz kushmens@gmail.com, norādot savu vārdu un vecumu, kā arī izvēlēto darbnīcas dienu. Ja tiec abas dienas, norādi abas, atkarībā no pieteikumu skaita, kuš! dos ziņu, kurā ir brīvas vietas. Tā kā dalībnieku skaits ir ierobežots, ieteicamais dalībnieku vecums ir 16–21 gads, tomēr ņemot vērā pieteikušos skaitu, meklēsim iespējas piedalīties arī citu vecuma grupu jauniešiem.

Uz darbnīcu ņem līdzi savus zīmēšanas piederumus. Darbnīcas ir bez maksas.

Organizē: komiksu kultūras žurnāls kuš!

Atbalsta: Somijas Institūts Igaunijā

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV