Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noslēdzies Latvijas Universitātes radio NABA fotokonkurss „9x9"

EasyGet.lv, 31.10.2011. 15:36

Noslēdzies Latvijas Universitātes radio NABA rīkotais fotokonkurss par tēmu „Ziņas". Šogad konkursa tēma turpināja iepriekšējos gados izvēlēto tematiku, kuras centrā joprojām ir radio un viss, kas ar to saistīts. Konkursa trīs uzvarētāji tiks nosaukti un apbalvoti izstādes „9x9" atklāšanā, kas notiks mūzikas klubā "Nabaklab" 30. novembrī plkst. 18.00, informē LU Preses centrs.

Izstādē „9x9" piedalīsies 21 fotogrāfija, kuru autori ir Auzāne Elīna, Balga Uldis, Balode Amanda, Daukulis Artūrs, Gross Edmunds, Harlesden Dace, Kalniņa Inese, Kalniņš Arnis, Kundziņš Āris, Lācis Juris, Lokotko Veronika, Niedre Elza, Paupe Emīls, Pujāte Lāsma, Roze Elīna, Saukāne Vineta, Sircova Digna, Skrābāns Elgars Wagner's, Stiebriņš Artūrs, Turka Paula, Vītols Mārtiņš.

Konkursam tika iesūtīti darbi no visas Latvijas un iesniegtās fotogrāfijas vērtēja kompetenta žūrija: Arnis Balčus (fotogrāfs, portāla fotokvartals.lv pārstāvis), Aivars Purmals (fotogrāfs un „Epson" izplatītāja SIA „Kulbert" valdes priekšsēdētājs), Baiba Rībere (Latvijas Fotogrāfijas muzeja pārstāve), Kristaps Kalns (fotogrāfs), Madars Štramdiers (radio NABA pārstāvis). Žūrija darbus vērtēja divos posmos. Par galveno kritēriju tika uzskatīta oriģinalitāte un mākslinieciskā kvalitāte tēmas „Ziņas" risinājumā.

Uzvarētājiem paredzētas balvas no radio NABA, izdevniecības „Neputns", portāla www.fotokvartals.lv, žurnāla „Rīgas Laiks", mūzikas kluba "Nabaklab".

Ar trīs uzvarētāju darbiem tiks publicētas BadDog pastkartes, savukārt visi 21 autora fotodarbi piedalīsies ceļojošā fotoizstādē „9x9", kas tiek rīkota par godu radio NABA devītajai dzimšanas dienai. Šogad izstādes ceļojums sāksies radio NABA mūzikas klubā "Nabaklab", turpināsies Latvijas Mākslas akadēmijā, Latvijas Kultūras akadēmijā un kinoteātrī „Splendid Palace", bet noslēgsies Latvijas Universitātes centrālajā ēkā Raiņa bulvārī 19.

Fotokonkurss norisinās sadarbībā ar „ABLV Charitable Foundation".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV