Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Nomadi aicina Mārtiņdienu svinēt kopā ar Mārtiņu Eihi

EasyGet.lv, 08.11.2011. 10:02 | komentāri (1)

Radošā apvienība "Nomadi" rudens svētkus atzīmēs ar divām spilgtām Mārtiņa Eihes izrādēm - "Viss par mīlestību", kura sākas kā visiem zināmais stāsts par Romeo un Džuljetu, un "Sāra Keina" - emocionāli iedarbīga un vibrējoša izrāde, kura atklāj britu jaunās dramaturģijas brīnumbērnu Sāru Keinu, informē Zane Estere Gruntmane.
Nomadi aicina Mārtiņdienu svinēt kopā ar Mārtiņu Eihi

Trešdien, 9. novembrī, plkst. 19:00 izjūti spēku, ko iedvesmo jūtas izrādē "Viss par mīlestību".

"Izrāde "Viss par mīlestību" @nomadi_lv vienā vārdā sakot – superīgi! Un IR jāsaka "Jā", kad tev to prasa aktieris!" Dina Beināre sociālajā portālā twitter.

Savukārt 10., 11. un 12. novembrī plkst. 19:00 Nomadi Art House un 13. novembrī plkst. 19:00 Osis mājā* (Latvijas Nacionālās Operas skvērā) rudenī pēdējo reizi noskaties fizisko teātra izrādi "Sāra Keina".Izrādes horeogrāfe Kristīne Borodina nominēta Spēlmaņu nakts balvai kā "Gada kustību māksliniece".

"Momenti, kas izrādi izceļ uz kopējā fona, ir tās izpildījuma īpašā enerģētika, tās atbilde vērotāja skatienam, humora negaidītība un tās, nosacīti sakot, starpdisciplinārisms (..) Skatītāja procesuālas ietveršanas tehnika, ko lepni, pašapzinīgi, skaisti, pārdroši un efektīgi izmanto Kristīne Borodina, realizēdama skatienu dialogu ar publiku. Atzīdama tās kolektīvo skatienu ar personīgu pretskatu," raksta Aija Uzulēna portālā Teritorija.lv.

10. un 11. novembrī Sāras Keinas ādā iejutīsies arī pats režisors Mārtiņš Eihe. Ikviens, kurš vēlas režisoru apsveikt vārda dienā, 10.novembrī pēc izrādes Nomadi Art House ir aicināts uz saviesīgām svinībām "Mārtiņš ielūdz Mārtiņos".

"Vēl tikai pāris nedēļas Tev ir iespēja kļūt par Nomadi Art House goda mākslinieku un laimēt sezonas abonementu! Nofilmē fragmentu no kādas Nomadi Art House izrādes sev pieejamākajā formātā un atsūti uz e-pastu nomadi@nomadi.lv," aicina radošās apvienības "Nomadi" komanda.

*Uz "Sāra Keina" izrādi Osis mājā biļešu skaits ierobežots.

Plašāka informācija par izrādēm un citiem pasākumiem: www.nomadi.lv

Biļetes iegādājamas Biļešu paradīzes kasēs un ineternetā www.bilesuparadize.lv. Biļetes iepriekšpārdošanā skolēniem, studentiem un pensionāriem – 3 lati, pārējiem- 5 lati. Biļetes pirms izrādes - skolēniem, studentiem, pensionāriem maksās 5 latus, bet pārējiem – 7 latus.

Seko mums arī sociālajos portālos:
Twitter: http://twitter.com/#!/nomadi_lv
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Radošā-apvienība-NOMADI/221572637893060
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/nomadi

Foto: Mārtiņš Eihe. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV