Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Izrāde bērniem "Rūķu stāsti" Kalnciema kvartālā

EasyGet.lv, 09.11.2011. 16:01

Izrādes 26. novembrī, 3., 10., 17., 26. decembrī pl. 12.00 Kalnciema kvartālā bērni gaidīti uz izrādi "Rūķu stāsti", ko režisējis Varis Klausītājs, par mūziku izrādē gādās Mārtiņš Zilberts (klavieres) vai Laima Jansone (kokle), informē Una Meiberga.
Izrāde bērniem "Rūķu stāsti" Kalnciema kvartālā

Izrādes idejas pamatā ir mākslinieces, keramiķes Helgas Ingeborgas Melnbārdes ievērojamā rūķu saime, kas ikdienā mitinās viņas mājas bēniņos Pārdaugavā netālu no Kalnciema kvartāla. Helgas kundze ir ar mieru laist savus rūķus pie bērniem, lai tie izstāsta savus visbrīnišķīgākos noslēpumus un piedzīvojumus. Mums katram ir savi mazie brīnumi, kas izkrāso ierasto un pasvītro mirklīgo, dalīsimies tajos.

...Pārdaugavā dzīvo rūķis Sproga , kas savā ļoti garajā mūžā ir pieredzējis milzum daudz. Viņam ir nebeidzami krājumi stāstu no paša dzīves un daudz ko stāstīt par saviem kaimiņiem un draugiem - citiem rūķiem, kuru dzīves tāpat ir notikumiem pilnas kā piepumpētas divriteņu riepas. Rūķis ir apmeties Kalnciemielas kvartālā trešajā skapī trešajā stāvā un tuvākie kaimiņi ir teju rokas stiepiena attālumā. Rūķim Sprogai gribas to visu parādīt, jo labāk vienreiz redzēt nekā desmit reizes dzirdēt.

Biļetes cena Ls 3.50 (biļetes nepieciešamas no 3 gadu vecuma). Biļetes pieejamas www.bilesuparadize.lv.

Izrādes garums 1 stunda. 3 – 10 gadu lieliem bērniem.

Izrādi atbalsta Rīgas dome.

Papildu informācija: www.kalnciemaiela.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV