Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ēriks Bana atveidos Elvisu Presliju

kinokino.lv, 09.11.2011. 17:11

Režisora Kerija Elvza filmā "Elviss un Niksons" galvenās lomas atveidos Ēriks Bana un Denijs Hjūstons, raksta Slashfilm.com.
Ēriks Bana atveidos Elvisu Presliju

Pamazām lielajiem ekrāniem tuvojas rokenrola karaļa Preslija un kādreizējā ASV prezidenta Niksona tikšanās ekranizējums. Režisora krēslā sēdīsies Kerijs Elvzs, kuram šī būs debija režijā. Viņš pats arī uzrakstījis scenāriju kopā ar Džoiju un Hanalu Sāgaliem.

Elvisa Preslija lomu filmas režisors Elvzs un producenti uzticējuši Ērikam Banam, kurš starp citu arī ir viens no vadošajiem producentiem šajā projektā. Savukārt ASV prezidentu Ričardu Niksonu atveidos Denijs Hjūstons.

"Elviss un Niksons" stāstīs par Elvisa Presliju vizīti pie prezidenta Ričarda Niksona Baltajā namā 1970. gada decembrī. Tikšanās iniciators bija pats Elviss, kurš Niksonam aizrakstīja sešu lappušu garu vēstuli ar vēlmi satikties.

Filmu producēs studija Benaroya Pictures, kuras aktuālais projekts "Riska robeža" (stāsts par 2008. gada finanšu krīzi saistībā ar uzņēmumu "Lehman Brothers") šobrīd uz ekrāniem ir vērojama arī Latvijā.

Ziņa publicēta sadarbībā ar kinokino.lv.

Foto Ēriks Bana. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV