Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Bioniskā cilvēka monologs gaismas festivālā „Staro Rīga"

EasyGet.lv, 15.11.2011. 12:22

Bioniskais cilvēks, kas ir multimediju ekspozīcija, tiks izstādīta gaismas festivālā „Staro Rīga" ietvaros no 17. līdz 20. novembrim vakaros no 19:00 līdz 23:00 Bruņinieku ielā 57, pagalmā blakus Latvijas Kultūras koledžai, informē Mārtiņš Sietiņš.
Bioniskā cilvēka monologs gaismas festivālā „Staro Rīga"

Ekspozīcija ir cilvēka un savstarpēja attiecības atspoguļujums pilsētvidē iekšējā monologa veidā. Cilvēkam attīstoties, tas arvien vairāk atraujas no zemes un saknēm, tas cenšas visu paspēt iegūt, sasniegt, redzēt, bet ceļā pazaudē īsto dzīves jēgu un attopas noguris un tukšs – mehānisks. Bioniskā cilvēka monologs ir šīs piecas pārdomu minūtes, iespējams, svarīgākās minūtes dzīvē.

Projekta idejas autori ir Latvijas Kultūras koledžas mēdiju producentu pirmā kursa studenti Māris Broks un Mārtiņš Sietiņš. Projekta izstrādē līdzdarbojas arī Latvijas Kultūras koledžas vides dizaina un mūzikas menedžmenta studenti. Projektu finansē Rīgas dome un Latvijas Kultūras koledža.

Sekot bioniskajam cilvēkam var:
www.twitter.com/bioniskais
www.facebook.com/bioniskais
www.draugiem.lv/bioniskais
www.staro.lv/2011/11/bioniskais-cilveks/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV