Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Semjons Haņins un Selffish viesosies Osis mājā

EasyGet.lv, 23.11.2011. 08:56

Ceturtdien, 24. novembrī, plkst. 20.00 Osis Mājā (Aspazijas bulvāris 3, LNO skvērs) uzstāsies dzejnieks Semjons Haņins un mūziķis Selffish sarīkojumā "Trauslās lietas", informē Osis Mājas pasākumu kuratore Oļesja Lahtionova.
Semjons Haņins un Selffish viesosies Osis mājā

"Semjona Haņina poētiskajā pasaulē, kurā valda vēlmju šizofrēnija, tik tvanīgi reibinoša, reizēm rodas priekšstats, ka visu apņem vakuums, bezsvara stāvoklis — un rodas jautājums, vai iespējams ieelpot kaut ko tādu, kas nebūtu retināts gaiss, vai iespējams izjust smagmi? Jebkādu — kristīgi misticisku, kā Simonai Veilai, vai vienkāršu zemes pamatīgumu, kaut ko reālu. Pieskarties, lai pārliecinātos par redzamā taustāmību? Lai nenoticētu, ka viss ir ilūzija, un viss ir relatīvs, bet tik un tā „ilgāk uzkavēties neiespējami" - par Haņina dzeju raksta Dens Dimiņš.

Selffish apvieno savas melodijas ar minimālajiem bītiem, lai radītu oriģinālu un organisku skanējumu. Lai pievienotu citu dimensiju savai mūzikai Selffish izmanto skaņas, kas ierakstītas dabā, iekš-un-ārpus Rīgas, cilvēku balsis, kurām tiek pievienoti melodiski un hipnotizējoši flīģeļa un citu akustisko instrumentu skanējumi. Mūziku raksturo elektroniski veidotas un dzīvās skaņas nevainojama simbioze, ko Selffish sauc par „priekšplāna ambient mūziku".

Ieejas maksa - 2 LVL

"Trauslās lietas" - trauslo mūzikas ritmu un dzejas sajaukums Osis Mājas radošajā telpā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV