Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

"Dirty Deal Teatro" gaidāma "Vectēva Galā vakars" pirmizrāde

EasyGet.lv, 05.12.2011. 09:17

10. decembrī plkst. 20:00 nevalstiskajā teātrī "Dirty Deal Teatro" gaidāma radošās apvienības UMKA.LV pirmizrāde šovam "Vectēva Galā vakars", kas noslēgs leģendāro Vectēva vakaru triloģiju, informē teātra sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Aija Murāne. Tās autori un izpildītāji ir UMKA.LV kolektīvs – Ģirts Šolis, Andris Kalnozols, Armands Berģis, Gints Širmelis.
"Dirty Deal Teatro" gaidāma "Vectēva Galā vakars" pirmizrāde

Šovs "Vectēva Galā Vakars" ir savdabīgās humora triloģijas noslēdzošā daļa. Līdz ar to Vectēvs atvadās no saviem skatītājiem, draugiem un mazdēliem, no saviem rotaļu aktieriem un nejaušiem garāmgājējiem, kas, meklējot siltu un omulīgu pasēdēšanu, būs ieradušies ciemos "Dirty Deal Teatro" telpās. Šova skatītājiem Vecais vīrs cels priekšā savus mīļakos rotaļu aktierus no iepriekšējiem vakariem un pavisam jaunus, un vēl neredzētus meistarus, kā, piemēram – sajūsmas pilno koka ķeltu, muteszirgu, pazudušus bokseršortus un vēl visādas interesantas lietas no ikdienas drazu pasaules. Būs arī mūzika un dejas, šlāgeris un tantriskais sekss. Vārdusakot viss, ko dzīvespriecīgs pensionārs vecuma plānprātā var izdomāt. Paldies par uzmanību. UMKA.LV

Pirmizrāde 10. decembrī plkst. 20:00, nākamās izrādes 27. un 28. decembrī nevalstiskajā teātrī Dirty Deal Teatro (Maskavas iela 12, k-2).

Vairāk informācijas: www.dirtydeal.lv/teatro un www.umka.lv

Biļetes cena Ls 5 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 3). Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV