Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Komentāri rakstam: Filmas "Zelta kompass" apskats

jaunākie lejā

I.T.Warpath 19.12.2007. 16:10

Par to "smalko PR kampaņu" varētu būt tiesa. Bet par faktu, ka filmas ietekmē bērni varētu novērsties no reliģiskajiem murgiem es esmu tikia un tikai "PAR!"!!! Vienreiz taču vajadzētu atmosties no visiem šiem reliģiskajiem murgiem!

jaks 19.12.2007. 17:45

shito filmu es gaidiju, jaiet tik skatities

skatītājs 04.01.2008. 10:29

Filma patiešām ļoti laba. Skaidrs, kāpēc baznīctēvi tā satrakojušies - filma ļoti labi attaino viņu noziedzīgās manipulācijas ar cilvēkiem. Iesaku noskatīties katram, kam nav vienalga, kas notiek šajā pasaulē.

Ļenja » recenzentam 04.01.2008. 12:55

Pasakās ir paslēpta patiesība un šī filma ir tam pierādījums. Un žēl, ka recenzents nespēj ieraudzīt filmas patieso būtību, tad viņam būtu skaidrs, kāpēc tik uztraucas Katoļu baznīcas pārstāvji.

„Kurā stūrī tad īsti Lucifers bija noslēpies ar savām kodētajām maldu mācībām īsti nepamanīju” – tas „lucifers” ir Patiesība, kuru baznīca rūpīgi slēpj no cilvēces, baidoties pazaudēt savu varu. Arī skandālu ap filmu taisa apzināti, lai novērstu cilvēka uzmanību no filmas satura. Kas tad notiktu ar baznīcu, ja cilvēki saprastu, ka nevajag starpnieku starp cilvēku un Dievu, ka katram cilvēkam ir dvēsele, kura pati var sniegt atbildes uz daudz dažādiem jautājumiem. Cilvēki aizdomātos par patieso baznīcas lomu. Filmā arī tiek parādīta struktūra „Magisteriums”, kura arī baidās pazaudēt savu varu un kura savās darbībās atgādina baznīcu.

„Viss tas stāsts par bērnu prātu maitāšanu šķiet no pirkstiņa izzīsts un ir viltus trauksme” – šī ir traģēdija cilvēkam, kurš tā domā. Tikai akls neredz to, ka filmā parādīta bērnu kropļošana notiek tepat, mūsu dzīve. To īsteno ar destruktīvo informāciju filmās (vardarbība, patvaļība, noziedzība), datorspēlēs, ar neatbilstoši faktiem pasniegto informāciju skolās, arī ar bērnu vecāku destruktīvo rīcību. Nebūs bērnam saiknes ar savu dvēseli, nedzirdēs viņš savu „iekšējo balsi”, savu intuīciju un kļūs par pelēkas masas pārstāvi, kuru ir tik viegli vadīt baznīcas pārstāvjiem, politiķiem. Cilvēks dzīves steigā tikai paspēj izsecināt, ka no viņa vairs nekas nav atkarīgs...

nils 14.01.2008. 14:39

pasakās ir paslēpta patiesība...

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV