Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Diskusijas par laikmetīgo deju un dzeju Siguldā

EasyGet.lv, 08.12.2011. 09:31

Radošo prezentāciju projekta „Kompass" rudens cikla iknedēļas pasākums ceturtdien, 14. decembrī plkst. 18.00 interesentus aicina uz sarunu Siguldas pilsētas kultūras nama kinozālē (Pils ielā 10), informē Vineta Kalniņa.
Diskusijas par laikmetīgo deju un dzeju Siguldā

Pasākuma ietvaros notiks mākslinieku prezentācijas un diskusijas ar kultūras nozaru pārstāvju piedalīšanos. To mērķis ir iepazīstināt ar laikmetīgajās kultūras aktualitātēm un veidot diskusiju starp kultūras radītājiem, analizētājiem un patērētājiem.

„Kompass" laikmetīgās dejas nozares ekspertes Intas Balodes un dzejas eksperta Ronalda Brieža diskusijai izvirzītie dalībnieki: laikmetīgā deja – Lelde Feldmane un Santa Grinfelde, dzeja – Inga Gaile un Jānis Vādons.

Pasākuma dalībnieki piedāvās plašāk iepazīties ar savu daiļradi, aktuālajiem radošajiem darbiem un procesiem, kā arī sniegs ieskatu savos nākotnes plānos, tādejādi iezīmējot laikmetīgās kultūras attīstības aprises caur savas daiļrades prizmu.

Uz radošo diskusiju aicināts ikviens interesents, kas vēlas piedalīties laikmetīgās mākslas procesu norisē un attīstībā ne tikai kā vērotājs, bet arī aktīvs diskusijas dalībnieks.

Ieejas biļetes cena – 1 Ls.

Projekta „Kompass" Rudens cikls ietver sešu diskusiju kopumu laikmetīgās dejas, dzejas, mūzikas un vizuālās mākslas nozarēs, kas norisinājās no 12.oktobra līdz 23.novembrim katru trešdienu Totaldobže mākslas centrā Rīgā, kā arī atsevišķu diskusiju veidā Siguldas pilsētas kultūras namā un Ventspils bibliotēkā. Katra pasākuma ietvaros notiek ekspertu izvirzīto nozaru mākslinieku prezentācijas un diskusijas ar publiku.

„Kompass" Rudens cikla noslēguma pasākums gaidāms 2012. gada 21. janvārī plkst. 19.30 Totaldobže mākslas centrā, kura ietvaros ar vienu savu ieceri iepazīstinās viens katras nozares pārstāvis, savukārt skatītāju balsojums noteiks pirmo „Kompass" stipendijas saņēmēju.

Sīkāku informāciju par pasākumiem un mākslas centru Jūs varat iegūt Totaldobže mājas lapā http://www.totaldobze.com/ArtCenter/.

„Kompass" – atklāti par kultūru šodien.

Foto (c) Lelde Feldmane

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV