Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

FOXCrime piedāvā vairākas aizraujošas pirmizrādes

EasyGet.lv, 15.12.2011. 21:34

Šodien sāk izrādīt jauno – 6. sezonu izmeklēšanas seriālam Deksters, kura līdzproducents ir Latvietis Artūrs Rūsis. Šajā un nakamajā nedēļā - pirmizrādes vēl trijām seriālu jaunajām sezonām, informē Inese Saulāja.

Deksters Morgans ir kriminālās laboratorijas darbinieks Maiami policijas departamentā. Naktīs viņu pārņem cita identitāte – sērijveida slepkava, lai gan Deksters ķeras klāt tikai vēl lielākiem neliešiem – nevainīgu cilvēku slepkavām. Seriāla līdzproducents ir Amerikā dzīvojošais Latvietis Artūrs Rūsis. Seriāla pirmizrāde Latvijā ir 15. decebrī, kas ir tikai divus mēnešus pēc sezonas sākuma ASV. "Deksters" /Dexter/ ceturtdienās 21:00.

Britu seriāls "Blēži" /Hustle/, ir pretrunīgs stāsts par krāpniekiem ar augstiem morāles principiem. Pieci izsmalcināti afēristi, kas spēlējoties ar upuru sirdsapziņu, tos viegli aptin ap pirkstu. Savukārt upuri ir ne visai patīkami, bezkaunīgi personāži, kas pārsvarā kļuvuši turīgi nelikumīgos ceļos. "Blēži" ir sava veida Robina Huda iemiesojums mūsdienās. Šī ir jau piektā seriāla sezona.

Blēži 5. sezonas pirmizrāde Latvijā 14. decembrī. Turpmāk trešdienās, 20:00, divas sērijas pēc kārtas.

Seriāla "Skaidri Redzams" /In Plain Sight/ galevnā varone inspektore Marija Šanona strādā īpaši slepenā atzarā Valsts Liecinieku prgrammas ietvaros. Rūditi noziedzinieki vai nevainīgi noziegumu aculiecinieki, viņus vieno kas kopīgs – kāds vēlas viņu nāvi. Inspektores Marijas uzdvumus ir gādāt par liecinieku drošību. Tai pat laikā viņa cenšas savest kārtībā savu sarežģito privāto dzīvi.

Skaidri redzams 2 sezona sākas 16. decebrī. Piektdienās divas sērijas pēc kārtas 20:00

Ar "Komisāru Reksi" /Rex/ Latvijas skatītājus vairs nav jāiepazīstina. Reksi te jau visi pazīst. Vinš ir īsta personība, uzticams policistu draugs, vilku sugas suns Reksis. Viņš ir ne tikai drosmīgs un spēcīgs, bet arī mīlošs pret savu saimnieku. Šajā sezonā tas būs Davids Rivera – atturīgs, kluss, jogu praktizējošs izmeklētājs.

"Komisārs Reksis" 12 sezonas sākums 22. decembrī. Turpmāk seriāls ceturtdienās 20:00.

"Pirms diviem mēnešiem sevi pieteicām ar lokalizācijas uzsākšanu FIC pārstāvētajiem kanāliem – FOXlife, FOXcrime un National Geographic. Lokalizācijas process turpinās un tiek veikti visi nepieciešamie uzlabojumi gan satura tulkošanā, gan subtitru izvietošanā. Esam saņēmuši vairākas sūdzības par to kavlitāti. Tās ņemam vēra un darām visu iespējamo, lai pēc iespējas atrāk visi trūkumi tiktu novērsti un Latvijas iedzīvotāji varētu baudīt raidījumu un seriālu sniegumu labā kvalitātē," lokalicāzijas procesa norisi komentē Ilze Buna, Reklāmas pārdošanas un mārketinga izpilddirektore Latvijā. "Uz doto brīdi subtitri tiek gatavoti no jauna tikai pirmizrādēm. Vecie raidījumi, diemžēl netiek tulkoti. Katrā no mūsu pārstāvētajiem kanāliem, ik mēnesi ir 3 – 4 pirmizrades, tātad tas nozīmē, ka drīz vien viss ēters būs aizpildīts ar jaunu saturu un visam būs pieejami subtitri." Atgādinot skatītājiem - subtitrus, kā arī skaņas izvēli ekrānā var iestatīt ar pults palīdzību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV