Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Patricija Brekte ar kolēģēm aicina uz „Mākslas bardaku"

EasyGet.lv, 16.12.2011. 09:16

Mākslas bardaka izstāde un daudzi radoši pasākumi notiek Latvijas Mākslinieku savienības galerijā un galerijā Rīgas Tālers Mākslinieku namā Rīgā, 11. novembra krastmalā 35.
Patricija Brekte ar kolēģēm aicina uz „Mākslas bardaku"

Latvijas Mākslinieku savienība no 12. līdz 30. decembrim organizē jaunu atraktīvu mākslas projektu Mākslas bardaks, kura programmā ietilpst profesionālu mākslinieku un amatnieku aktivitātes – profesionālās mākslas izstāde un darbu pārdošana, mākslas un amatniecības darinājumu stendi, bezmaksas radošās darbnīcas un interaktīvās spēles.

Projekta veidošanā kopā ar kolēģēm Inesi Gaili, Asnāti Šmagri un Ritu Šmagri-Žīguri aktīvi iesaistījusies māksliniece Patricija Brekte, Andrejsalā esošās studijas Peahen dibinātāja. Projekta tapšanas gaitā Patricijas pārziņā ir jautājumi, kas saistīti ar vizuālajiem materiāliem (asistente – Māra Puķīte), radošajām darbnīcām, spēlēm, mākslas un amatnieku darbu izstādi un pārdošanu.

Ziemassvētku projekta mērķis ir atvērt jo plašus vārtus profesionālās mākslas cienītājiem. Pasākuma Ziemassvētku tirdziņš norisinās ar devīzi „Mākslas bardaks par bardaka cenām!", kas nozīmē daudzveidīgas un draudzīgas mākslas pieejamību auditorijai. Līdzās profesionāļiem savus darinājumus eksponē un piedāvā Latvijas amatnieki.

Mākslinieku Ziemassvētku pasākums ir bagātināts ar labdarības un citām aktivitātēm, kuru mērķis ir skatītāju un mākslinieku tuvināšanās un Ziemassvētku prieka baudīšana. Projekta Mākslas bardaks laikā darbojas bezmaksas radošās darbnīcas (skat. grafiku http://www.andrejsala.lv/33/2683/?print=1), notiek interaktīvas spēles – sienas spēle jeb loterija ar glezniecības darbiem, brīvais mikrofons Trakam pieder pasaule ar apmeklētāju un dalībnieku performancēm – muzikālām, verbālām, kustības u.c. izpausmēm.

Mākslas bardaka pasākumi notiek Latvijas Mākslinieku savienības galerijā un galerijā Rīgas Tālers Mākslinieku namā Rīgā, 11. novembra krastmalā 35. Mākslas bardaks gaidīs apmeklētājus ik dienas no pulksten 12.00 līdz 20.00 (izņemot 24., 25. un 26. decembri).

Papildu informācija:
http://www.andrejsala.lv/33/2683/?print=1
http://www.makslasbardaks.lv/?section=sienas-spele

Foto: Patricija Brekte. Publicitāte foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV