Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

"TV6" ierodas neparastā "Amerikāņu ģimenīte"

EasyGet.lv, 28.12.2011. 10:05

Jaunais seriāls Amerikāņu ģimenīte, ko brīvdienu pēcpusdienām no janvāra piedāvās TV6, ir humora pilns stāsts par trim pilnīgi atšķirīgām ģimenēm. Lai cik visas ģimenes būtu dažādas, tās visas vieno neparastiem pārpratumiem un gaužām jokainām sadzīviskām situācijām pilnā ikdiena. Tas arī ir aizraujošākais šajā seriālā, būtībā - tas ir galvenais āķis. Smejies vesels ar neparasto seriālu Amerikāņu ģimenīti no 7. janvāra brīvdienās 18:10 tikai TV6, informē Marta Zandersone.

TV6 jaunais seriāls Amerikāņu ģimenīte - tas ir satīrisks skats uz trim dažādām ģimenēm. Pirmais pāris - Džejs Pričets un Glorija - iepazinās, kad satriecošā kolumbiete, tērpusies bikini, ballītē pasniedza kokteiļus. Jāatzīmē, šo ballīti Džejs sarīkoja dienā, kad no viņa aizgāja pirmā sieva. Tagad Džejs un Glorija ir precējušies, un Džejs par visām varītēm cenšas neatpalikt no savas skaistules sievas un viņas dēla Menija. Otrais pārītis - mājsaimniece Klēra un viņas vīrs Fils, kurš ir nekustamo īpašumu aģents. Pašam Filam šķiet, ka viņš ir visu laiku labākais tētis, un tas, kā viņš cenšas to pierādīt, abu trīs bērnus diezgan stipri mulsina. Savukārt trešais saldais duets - jurists Mičels un viņa draugs Kamerons, kopā adoptējuši burvīgu vjetnamiešu bērniņu. Visu triju pāru ikdiena ir, maigi izsakoties, neparastu pārpratumu un jokainu sadzīvisku situāciju pilna. Tas patiks un aizraus!

Oriģinālais nosaukums: Modern Family
Seriāls veidots: 2009.gadā ASV
Režisors: Džeisons Vainers, Maikls Spillers, Kriss Kohs
Lomās: Eds O'Nīls, Sofija Vergara, Džūlija Bouena un citi

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV