Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Jauns seriāls FOXlife kanālā - "Atriebība"

EasyGet.lv, 11.01.2012. 18:39

FOXlife kanāls 18. janvārī 21:00 sāk izrādīt jaunu seriālu "Atriebība" (Revenge), informē Inese Saulāja. Tā veidotāji ir iedvesmojušies no slavenā franču rakstnieka Aleksandra Dimā romāna "Grāfs Monte Kristo".
Jauns seriāls FOXlife kanālā - "Atriebība"

Seriāla uzmanības centrā ir jauna sieviete – Amanda. Viņa tiek laipni uzņemta sabiedrībā, kuras cilvēkiem, nav ne mazākās nojausmas, ka viņa ieradusies tikai ar vienu mērķi - atriebt tiem, kas izjaukuši viņas ģimeni.

Pavisam mazai esot, Amandas tēvs tiek arestēts. Paātrinātā tiesas procesā un mīklainos apstākļos viņas tēvs tiek ieslodzīts uz mūžu cietumā. Tēvs cietumā mirst, bet Amandai atstāj kastīti ar pierādījumiem, kas apliecina viņa nevainīgumu un liecības par cilvēkiem, kuri vainojami viņa ieslodzīšanā.

Visu bērnību Amanda pavada bērnu namos, despotiskais raksturs un dzīves apstākļi Amandu noved līdz dzīvei pusaudžu pāraudzināšanas iestādē. Amanda samaina identitāti ar savu kameras biedreni un kļust par Emiliju Tornu. Savā 18. dzimšanas dienā viņa atgriežas dzimtajā pilsētā Hamptonā un plāno izmantot kastītes saturu, lai atriebtos cilvēkiem, kuri izpostīja viņas un tēva dzīvi.

Galvenās lomas aktrise Emilija Vankampa (Emily VanCamp), zināma no cita seriāla "Brāļi un māsas" un otra zināmākā seriāla aktrise ir Madleine Stove (Madeleine Stowe), par lomu seriālā viņa tika nominēta Golden Globe balavai kā Labākā aktrise Drāmas seriālā.

Seriāla Pirmā sezona sastāv no 11 sērijām. Pirmā sērija - 18. janvārī 21:00 FOXlife kanālā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV