Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Aicina jauniešus piedalīties īsfilmu konkursā "Triecienkadrs"

EasyGet.lv, 13.01.2012. 16:05

Gaujas kanjons? Vidzemes Lasvegasa? Gūtmaņu geizeri? Skeletbobingtrase? Gaisa trolejbuss? Vai arī Tev ir netradicionāls redzējums uz Siguldu? Radošā apvienība Cits Skats aicina jauniešus piedalīties īsfilmu konkursā "Triecienkadrs", piedāvājot savādāku redzējumu uz vienu no skaistākajām Latvijas pilsētām, informē projekta vadītāja Aļona Ivanova.
Aicina jauniešus piedalīties īsfilmu konkursā "Triecienkadrs"

Dažkārt neizprotamais ir pavisam vienkāršs, bet ikdienišķais - unikāls. Viss atkarīgs no tā, kurā pusē stāvam, no kura skatupunkta raugāmies uz lietām, notikumiem. Jaunieši vecumā no 16 - 28 gadiem līdz 2012. gada 19. februārim ir aicināti izveidot 5 – 10 minūšu garu īsfilmu, parādot savu citādo redzējumu uz Siguldu, Siguldas novadu.

Īsfilmu konkursa mērķis ir veicināt jauniešu radošo darbību un jaunrades procesu, radot unikālus un oriģinālus stāstus. Tos izskatīs un vērtēs žūrijas komisija, nosakot labākos darbus, kas tiks demonstrēti Siguldas pilsētas kultūras nama atjaunotajā Kino zālē konkursa apbalvošanas ceremonijā 24. martā.

Īsfilmu konkursa Triecienkadrs balvu fonds ir 200 LVL. Visi konkursa laureāti saņems balvas no konkursa atbalstītājiem, kā arī tiks noteikta skatītāju simpātiju ieguvusī īsfilma.

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa atrodami Siguldas novada pašvaldības interneta vietnē www.sigulda.lv, kā arī aktualitātēm iespējams sekot līdzi Triecienkadrs sociālo mediju kontos:

http://www.draugiem.lv/triecienkadrs
http://twitter.com/#!/Triecienkadrs
facebook.com/pages/Triecienkadrs

Radošā apvienība Cits Skats ir trīssavienība, kuru veido siguldieši ar savādāku redzējumu uz ikdienišķām lietām. Tā radusies 2011. gada nogalē un šobrīd visus savus spēkus virza īsfilmu konkursa Triecienkadrs realizēšanā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV