Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Nobalso par savu favorītu un laimē "Mežonīgos pīrāgus"!

EasyGet.lv, 16.01.2012. 12:11

Māra Putniņa piedzīvojumu romāni, kas vēstī par mežonīgo pīrāgu dēkām – "Mežonīgie pīrāgi", "Mežonīgie pīrāgi un Lielais Indriķis", "Mežonīgie pīrāgi un Pelmeņkatepetls", "Mežonīgie pīrāgi un pildītie pipari" – izdoti apgādā "Valters un Rapa" un dažādās aptaujās ierindojušās visvairāk lasīto bērnu un jauniešu grāmatu galvgalī.
Nobalso par savu favorītu un laimē "Mežonīgos pīrāgus"!

Māra Putniņa piedzīvojumu romāns „Mežnīgie pīrāgi" sācis savu ceļu pie lasītājiem Lietuvā un jau martā mēģinās iekarot lasītāju sirdis Vācijā.

Kura ir labākā? Māra Putniņa oriģinālās ilustrācijas vai citu tautu skatījums uz „Mežonīgajiem pīrāgiem"?!

"No 16. līdz 19. janvārim balso par savu favorītu portālā draugiem.lv, sadaļā www.draugiem.lv/valtersunrapa (galerijā zem konkrētās ilustrācijas spied pogu „Man patīk") par grāmatas „Mežonīgie pīrāgi" vāka ilustrāciju, kura uzrunā tieši Tevi un balvā laimē grāmatu pēc izvēles - „Laukiniai Pyragai" („Mežonīgie pīrāgi" lietuviešu valodā), „Mežonīgie pīrāgi un Lielais Indriķis", „Mežonīgie pīrāgi un Pelmeņkatepetls" vai „Mežonīgie pīrāgi un pildītie pipari"", informē apgāda "Valters un Rapa" pārstāvji.

Laimīgais tiks noteikts 20. janvārī izlozes veidā un rezultāti paziņoti „Valters un Rapa" interneta vietnēs: www.valtersunrapa.lv; www.draugiem.lv/valtersunrapa; www. facebook.com/valtersunrapa.

Balvu varēs saņemt apgādā „Valters un Rapa", Aspazijas bulvārī 24, 3. stāvā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV