Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Bezmaksas izrāde „Rrrumpel... Rrrūķis" Valkā

EasyGet.lv, 16.01.2012. 13:51

Otrdien, 24.janvārī, pulksten 13.30 Valkas pilsētas kultūras namā, Emīla Dārziņa ielā 8, Valkā, viesosies Latvijas Leļļu teātris, kas sadarbībā ar Rietumu Bankas labdarības fondu piedāvā bezmaksas izrādi – Plamens Dipčikovs „Rrrumpel... Rrrūķis", informē Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Medne. Izrādi iesaka bērniem no 5 gadu vecuma.
Bezmaksas izrāde „Rrrumpel... Rrrūķis" Valkā

„Izdevīgi Tev – izdevīgi man," Dzirnavnieka meitai saka Rumpelrūķis, piedāvājot atrisināt visas problēmas un iegūt karaļa labvēlību. Kā gan atteikties no palīdzības, ja pats princis uzsēdinājis skaisto meiteni zirga mugurā un galopa ātrumā atvedis uz pili, kur laime un bagātība ir tik tuvu? Bet ja nu „labdara" plāni nav nemaz tik tīri un, ļaujot svešām rokām vērpt savas dzīves pavedienu, samaksa izrādās pārāk dārga?

Izrāde „Rrrumpel... Rrrūķis" ir aizraujoša un gudra pasaka ar labām beigām par spēju ieraudzīt, izprast un novērtēt kā Nabadzību, tā arī Bagātību, kuras vienmēr iet roku rokā. Režisors – Plamens Dipčikovs, māksliniece – Ani Petrova, lomās – Dana Lāce un Miķelis Žideļūns.

Īpašo pārsteigumu Latvijas reģionu bērniem – iespēju bez maksas apmeklēt Latvijas Leļļu teātra izrādes, ir sagādājis Rietumu Bankas labdarības fonds. Sadarbība starp Rietumu Bankas labdarības fondu un Latvijas Leļļu teātri jau ir kļuvusi par ikgadēju tradīciju, kad uz Latvijas reģioniem tiek vestas bezmaksas izbraukuma izrādes, kuras var noskatīties bērnunamu, sociālo palīdzības centru, maznodrošināto un daudzbērnu ģimeņu bērni, kā arī ikviens interesents. Kopumā šoziem Fonds dāvina mazajiem skatītājiem 14 izrādes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV