Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Liepājas Kultūras pārvalde izsludina Kultūras balvu

EasyGet.lv, 17.01.2012. 17:42

Liepājas Kultūras pārvalde izsludina pieteikšanos Gada balvai kultūrā. Balvas pretendents var būt gan fiziska, gan juridiska persona (kolektīvs, individuāls sasniegums, pasākums vai norise), informē LPPI „Kultūras pārvalde" Attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja. Balvas pretendenta darbībai jābūt cieši saistītai ar Liepāju. Pieteikums jāiesniedz Liepājas Kultūras pārvaldē līdz 3. februārim pulksten 12:00.
Liepājas Kultūras pārvalde izsludina Kultūras balvu

2011. gada 29. septembrī Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks ir apstiprinājis nolikumu, kas nosaka kārtību, kā tiek izsludināta Liepājas Gada balva kultūrā.

Liepājas Gada balva kultūrā ir iedibināta, lai īpaši izceltu kādus izcilus sasniegumus kultūrā, īstenotās inovatīvās un kreatīvās idejas vai aktivitātes, kas Liepājas kā kultūras pilsētas tēlu nostiprinājušas Latvijā un ārpus tās robežām.

Pretendentus balvai var izvirzīt gan fiziskas, gan juridiskas personas, pamatojot pretendenta sasniegumus ar aprakstu un materiāliem, kas šo sasniegumu pierāda (diplomi, goda raksti, publikācijas masu medijos utt.).

Liepājas Gada balvas kultūrā balvu fonds ir 3000 lati, kas var tikt sadalīti starp trīs vai vairākiem balvas ieguvējiem. Vērtēšanas komisijas priekšsēdētāja ir Liepājas pilsētas Domes pastāvīgās Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja, kas šobrīd ir Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece Silva Golde.

Pieteikumus Liepājas Gada balvai kultūrā līdz 3.februārim pulksten 12:00 ir jāiesniedz Liepājas Kultūras pārvaldē (Liepājas Latviešu biedrības nama, 2. Stāvā, 96.kabinetā).

Ar nolikumu iespējams iepazīties mājas lapā www.liepajaskultura.lv sadaļā „Liepājas Gada balva kultūrā".

Foto: Liepājas fotokonkursā iesniegtais darbs. Foto (c) Laine Zeile

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV