Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Samanta Tīna Ķīpsalā dejos striptīzu

EasyGet.lv, 26.01.2012. 16:44

Ekstravagantā dziedātāja Samanta Tīna 17.februārī pl. 20.00 festivāla "Erota" apmeklētājus priecēs ar savu jauno pikanto šovprogrammu – "Samantas Sex Songs", kurā skanēs ne tikai pasaulē populāras mīlestībai un seksam veltītas dziesmas, bet arī pirmo reizi Latvijas koncertu vēsturē būs redzams profesionāls sieviešu un vīriešu striptīzs, informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere.
Samanta Tīna Ķīpsalā dejos striptīzu

Samanta atzīst, ka viņu samulsināt praktiski nav iespējams, taču pikantērijas, kas gaidāmas uz skatuves šova laikā "Erotā", sākumā viņai likušās mulsinošas. Turklāt, kā apgalvo šova producents Juris Millers, šovā tikšot iesaistīti arī skatītāji.

Dziedātājai iejusties gan iekārojamās un trauslās sievietes, gan sievietes vampa tēlā palīdzēs modes dizainera Jurija Kupiansky veidotie tērpi un arī dažādi pikanti atribūti, kas speciāli šim notikumam iegādāti Londonā.

Šovprogrammā "Samantas Sex Songs" piedalīsies arī trīs profesionāli striptīzdejotāji – dāma un divi kungi, no kuriem viens ieradīsies pat no Spānijas, lai demonstrētu savu dejas māku un sadejotos ar Samantu Tīnu.

Lai izvēlētos visskanīgākās, Samantas spēcīgajai balsij un šovam vispiemērotākās dziesmas, kopumā tika noklausītas vairāk nekā 200 kompozīcijas, atzīst šova veidotāji. Koncertā skanēs gan Madonnas Vogue un Erotica, gan I'm Too Sexy no Right Said Fred repertuāra, gan Annijas Lorakas Shady Lady un Let's Talk About Sex no Salt-N-Pepa repertuāra, gan arī Guntara Rača un Tomasa Kleina dziesma "Virves dejotājs" un daudzas citas.

Samanta Tīna plašākai sabiedrībai kļuva pazīstama kā TV šova "O!Kartes Akadēmija" laureāte. Samanta ir viena no spilgtākajām mūsu estrādes jaunās paaudzes māksliniecēm gan sava ārējā izskata, gan unikāli spēcīgās balss un nepārspējamās harizmas dēļ.

Gada "karstākais" pasākums – "Erots 2012"

Kā zināms, 17. un 18. februārī Ķīpsalas hallē notiks erotikas festivāls "Erots 2012", kas piedāvās plašu mīlas preču klāstu un sola krāšņu, erotikas piesātinātu, daudzveidīgu izklaidi, kuru varēs baudīt brīvā atmosfērā, gūstot jaunus, seksualitātes pārpilnus iespaidus. Apmeklētāji varēs baudīt pārsteigumiem pilnus slavenu pornozvaigžņu priekšnesumus, latviešu un ārzemju mākslinieku šovprogrammas, sieviešu un vīriešu striptīzšovus, modes skates, kā arī ekstrēmākus priekšnesumus asāku izjūtu cienītājiem. Arī paši apmeklētāji varēs "iekosties" erotikas pipariņā, piedaloties konkursos un citās aktivitātēs. Katru dienu pirmajiem 500 apmeklētājiem dāvanas no "Contex" un "Cēsu alus"! Ieeja no 18 gadu vecuma! Vairāk par festivālu un pārējiem festivāla māksliniekiem: www.erots.lv

Biļetes

Tikai pirmās 1000 festivāla biļetes Ķīpsalas hallē par rekordzemu cenu – tikai Ls 6,00! "Biļešu servisa" kasēs biļešu cena – Ls 7,00! Tuvojoties "karstajam" pasākumam, kā arī pasākuma laikā, biļetes, iespējams, kļūs dārgākas. Biļetes uz "Erots 2012" nopērkamas "Biļešu servisa" (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, „Nordea" bankas bankomātos visā Latvijā, kā arī Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30). Ieeja no 18 gadu vecuma!

Īpašais piedāvājums "Erots 2012" apmeklētājiem

"MARITIM Park Hotel Riga" 4* viesnīca (Slokas 1) ir sagatavojusi īpašu piedāvājumu visiem "Erots 2012" apmeklētājiem – nakšņošana standarta vienvietīgā/divvietīgā numurā par EUR 40/45. Numura cenā iekļauta arī bagātīga brokastu bufete, bezmaksas WiFi, fitnesa zāles apmeklējums un bezmaksas autostāvvieta. Lai saņemtu īpašo cenu, nepieciešams veikt rezervāciju pa e-pastu: reservations@maritim.lv vai tālruni +37167069000, norādot speciālo kodu: Erots12_MP_.

Arī viesnīca "Airport Hotel ABC" piedāvā speciālas cenas festivāla "Erots 2012" apmeklētājiem – nakšņošana viesnīcas divvietīgajā numurā tikai pa 34 EUR vai trīsvietīgajā numurā – par 46 EUR! Numurā cenā iekļauta arī brokastis viesnīcas restorānā, bezvadu internets (WiFi), sporta zāles apmeklējums un stāvvieta.

Rezervāciju lūdzam veikt pa tālr.:+371 67892728, vai rakstot: hotelabc@hotelabc.lv (atslēgas vārdi: „Festival Erots 2012" . Viesnīca piedāvā kompānijas Baltic Taxi taksometru pakalpojumus. Brauciens maršrutā "Airport Hotel ABC" – Ķīpsalas halle maksā EUR 9 !

Izstādi-festivālu "Erots 2012" organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādes līdzorganizators ir firma "Z un Z" – Latvijas intīmpreču veikalu tīkls "Kupidons plus". Pasākumu atbalsta "Contex" prezervatīvi, "Cēsu alus" un draudzīgais "Baltic Taxi".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV