Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Club Kino aicina piedalīties fotokonkursā

EasyGet.lv, 31.01.2012. 12:09

Gandrīz nevienā pasaules vietā ziema nav iedomājama bez karnevāla. 10. februārī Club Kino notiks "Grande Carnevale" jeb "Lielais karnevāls", kas tiks svinēts pasaules karnevālu labākajās tradīcijās. Tuvojoties šim notikumam, Club Kino aicina piedalīties konkursā par fotogrāfiju ar labāko karnevāla tērpu, informē kluba pārstāvji.
Club Kino aicina piedalīties fotokonkursā

"Tavā fotogrāfiju arhīvā noteikti ir bildes, kur Tu – viens pats vai kopā ar draugiem - esi redzams maskā, karnevāla tērpā vai interesanti pārģērbies. Ja tādas bildes Tavā arhīvā nav, esi radošs, radi to speciāi šim konkursam un sūti mums!" aicina konkursa organizatori.

Iesūtītās fotogrāfijas izvērtēs Club Kino administrācija, un spilgtākās tiks ievietotas balsošanai Club Kino Facebook profilā. Uzvarētājs būs tās fotogrāfijas, kura būs savākusi visvairāk "like" atzīmes, autors. Fotogrāfijas balsošanai būs pieejamas laikā no 6. līdz 10. februārim. Uzvarētājs tiks paziņots Club Kino Facebook profilā 10. februārī plkst. 12.00 un jau vakarā ikviens būs gaidīts karnevālā.

Fotokonkursa uzvarētājs balvā saņems Club Kino VIP karte 100 LVL vērtībā (iespēja šādu summu iztērēt Club Kino, un citas priekšrocības, ko sniedz karte).

Lai piedalītos konkursā, nosūti 1 līdz 3 fotogrāfijas JPG formātā uz epastu: elina@clubkino.lv līdz 5. februārim (ieskaitot). E-pastā norādi fotogrāfijas nosaukumu, savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju.
Vairāk informācijas: www.clubkino.lv

Draudzējieties ar Club Kino: http://www.facebook.com/clubkino.lv
Sekojiet līdzi: https://twitter.com/#!/club_kino

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV