Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Ķīpsalā noteikti labākie go-go dejotāji

EasyGet.lv, 23.02.2012. 14:35

18. februārī erotikas festivālā "Erots 2012" Ķīpsalā tika noskaidroti labākie go-go dejotāji, kas aizrāva publiku un izpelnījās skatītāju ovācijas, savu dejas māku demonstrējot uz „Party bus" mobilās skatuves, informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere.
Ķīpsalā noteikti labākie go-go dejotāji

"Lieliskie dejotāji ar savu ķermeņa plastiku un skatuvisko šarmu uzkurināja simtiem skatītāju un pozitīvi pārsteidza žūriju," stāsta "Erota" projekta vadītāja Ingrīda Nežborte. "Pozitīvās apmeklētāju, dalībnieku un žūrijas atsauksmes priecē, tādēļ nākamgad noteikti rīkosim vēl plašāku starptautisku go-go konkursu, piesaistot vēl vairāk go-go dejotāju gan no Latvijas, gan no āzemēm," saka I. Nežborte.

1. vietu un titulu "Мisters GO-GO EROTS 2012″ ieguva deju grupas "XXX" grupas dalībnieks Anatolijs Moisejevs no Baltkrievijas, savukārt meiteņu grupā uzvaras laurus plūca kluba LaRocca Revolution go-go dejotāja Nadežda Kokina. Abi 1. vietas ieguvēji balvā saņēma apmaksātus ceļojumus uz Turciju no tūrisma operatora "NOVATOURS". Papildu tam labākā dejotāja saņēma arī ASV kompānijas "Victoria Media Holding" īpašnieka, ungāru izcelsmes producenta Istvana Vegi pārsteiguma balvu.

Par 2. vietas ieguvēju un titula "Vicemisters GO-GO EROTS 2012" puišu grupā kļuva Deniss Tumakovs, bet meiteņu grupā par "Vicemis EROTS 2012″ – Alina Mihailova, balvā saņemot abonementus Ls 80 vērtībā no Fitnesa akadēmijas "SPORTIMA" un speciālās balvas no skaistuma skolas "BEAUTEK".

Savukārt 3. vietas ieguvēji Arvīds Ķiršakmens un Karina Jevtejeva balvā saņēma studijas "Tessika.lv" un fotostudijas "JStyleStudio.lv" sarūpētās balvas – profesionālu fotosesiju, kā arī balvu no deju studijas "Erodance.lv"

Visi konkursa uzvarētāji saņēma balvas no "Frizetava.com", kā arī visiem konkursa fināla dalībniekiem tika dāvātas speciālbalvas no festivāla un konkursa sponsoriem.

Konkursā kopumā piedalījās 40 dejotāji no Latvijas un Baltkrievijas, konkursa finālā par uzvaru cīnījās 14 labākie dejotāji: 6 puiši un 8 meitenes. Dalībnieku dejotprasmi vērtēja ne tikai starptautiska žūrija – dejas profesionāļi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ungārijas un Baltkrievijas –, bet arī publika.

Konkursu organizēja SIA "Tessika" sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1.

Nākamais, 15. jubilejas erotikas festivāls "Erots 2013" notiks 2013. gada 22.un 23. februārī.

Llai noskatītos konkursa videos, spied šeit.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV