Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgā notiks 2. fotogrāfiju portfolio skate – konkurss

Arno Marnics, 27.02.2012. 11:22

14. un 15. aprīlī „Rīgas foto dienu" ietvaros norisnāsies „2. portfolio skate – konkurss". Dalībnieku portfolio vērtēs nozares speciālisti no dažādām jomām, sniedzot daudzpusīgu vai vērtējumu par katra autora darbiem.
Rīgā notiks 2. fotogrāfiju portfolio skate – konkurss

Viena no svarīgākajām portfolio skates-konkursa iezīmēm ir iespēja vienuviet satikt un saņemt viedokli par savu darbu no dažādiem nozares profesionāļiem. Šī ir neatsverama pieredze katram autoram, kas tiek piekopta daudzviet pasaulē. Turpmāk šāda iespēja būs arī pašmāju fotogrāfiem.

2012. gada portfolio - konkursa recenzentu sastāvā ir tādi labi pazīstami vārdi kā Andris Kozlovskis, Arnis Balčus, Arno Marnics, Elīna Ruka, Gunārs Binde, Irēna Bužinska, Maira Dudareva, Ojārs Jansons, Vilnis Auziņš. Saraksts līdz konkursa sākumam vēl tiks papildināts. Kopumā recenzentu skaits nebūs mazāks par desmit un jau tagad var spriest par daudzpusīgu un plašu viedokļu gūšanu portfolio skates-konkursa laikā.

Papildus jau minētai pieredzei un viedokļu apmaiņai konkursa uzvarētājs kā galveno balvu saņems piemiņas zīmi un iespēju izstādīt savu darbu kolekciju 2013. gadā līdzīgi kā 2011. gada portfolio skates – konkursa uzvarētājs, talsinieks Uldis Balga, aprīļa mēnesī izstādīs savu darbu sēriju ar nosaukumu „Kniede".

Pieteikšanās portfolio skatei – konkursam notiek līdz 1. aprīlim, iesūtot digitāli ne mazāk kā 10 darbus uz Pilsētas fotokluba e pastu. Vairāk var lasīt kluba mājaslapā fotoamatnieki.lv projektu sadaļā.

Vairāk informācijas http://www.fotoamatnieki.lv/projects/6 vai rakstot uz e pastu info@fotoamatnieki.lv.

Pasākumu organizē biedrība „Pilsētas fotoklubs sadarbībā" ar Epson.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV