Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Kanāli FOXlife un FOXcrime informē par jaunumiem martā

EasyGet.lv, 28.02.2012. 16:37

TV kanāli FOXlife un FOXcriem martā aicina uz tikšanos ar seriālu "Spiegi", "Noziedzīgie prāti" un "Ātrās reaģēšanas vienība" varoņiem.
Kanāli FOXlife un FOXcrime informē par jaunumiem martā

"Spiegi". Sezona: 9
Pirmizrāde: 22/03/2012 @ 20:00;
Rādīšanas laiks: Divas sērijas Ceturtdienās @ 20.00

Organizētā noziedzība, teroristu darbība, vēstniecību aplenkumi, ieroču izplatīšana un anarhisti, nemaz nerunājot par konfliktiem un varas cīņam biroja iekšienē – laipni lūdzam M.I.5...
Spiegi ir nervus kutinošs ceļojums cauri ēnainai pasaulei ar viltotām identitātēm un nodevīgiem aģentiem. Svarīgi ir atcerēties: spiegu un izspiegošanas pasaulē nekas nav tā, kā tas liekas.
Neticami veiksmīgā un ilgi pastāvošā seriāla jaunākās sērijās skatītāji tiek ipazīstināti ar jauniem varoņiem, kuri satricina notikumus līdz dziļumiem un rada pamatīgas bažas D sekcijai, kārtējo reizi pierādot, ka nevienam nevar uzticēties.
Drāma, 2010
Filmas veidotājs: David Wolstencroft
Lomās: Peter Firth, Richard Armitage, Hugh Simon, Sophia Myles, Max Brown.

"Noziedzīgie prāti". Sezona: 7
Pirmizrāde: 27/03/2012 @ 20:00;
Rādīšanas laiks: Divas sērijas Otrdienās @ 20:00

Seriāla centrā ir elites komanda no FBI speciālistiem, kas analizē valsts bīstamāko noziedznieku prātus, pirms tie realizē nākamos uzbrukuma plānus.
Uzvedības Analītiķu Vienības ierindā darbojas: speciālais aģents Deivids Rossi, bijušais aģents, kas atgriezies no pensijas; speciālais aģents Ārons Hotčners, ģimenes cilvēks; speciālais aģents Dereks Morgans ķīlnieku sagūstīšanas noziegumu eksperts. Katrs komandas loceklis ir spēcīgs savā jomā un tas palīdz noskaidrot noziedzīgo prātu motivāciju un atklāt viņu vājos punktus un apstādinātu ļaundarus.
Krimināla Drāma, 2011
Filmas Veidotāji: Jeff Davis
Lomās: Thomas Gibson, Joe Mantegna, Shemar Moore, Paget Brewster, Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness.

"Ātrās reaģēšanas vienība". Sezona: 4
Pirmizrāde: 30/03/2012 @ 20:00;
Rādīšanas laiks: Divas sērijas Piektdienās @ 20:00

Seriāla centrā ir stāsts par Taktiskās Reaģēšanas vienības dalībnieku dzīvēm. Komandas uzbūve un darbība ir līdzīga un balstīta uz reālajā dzīvē esošu līdzīgu komandu – Viktorijas Policijas Kritisko Negadījumu reaģēšanas vienība. Tā ir komanda ar īpaši ātru un augstu mobilizācijas spēju kritiskiem gadījumiem. Tās pienākumi ir dalīti starp ikdienas policijas darbu un kritisku situāciju risināšanu, tādu kā mašīnu laupīšana, pašnāvības un bruņotas laupīšanas.
Seriāla uzmanības centrā ir gan varoņu darba sfēra un notikumi, gan viņu privātās dzīves līkloči.
Asa sižeta, Krimināla drāma, 2011
Filmas veidotāji: John Edwards, Christopher Lee
Lomās: Rodger Corser, Callan Mulvey, Josef Ber, Nicole da Silva, Ashley Zukerman

Foto: Kadrs no seriāla "Spiegi". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV