Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LTV sāk demonstrēt pašmāju seriālu „Savējie"

EasyGet.lv, 05.03.2012. 12:44 | komentāri (1)

Latvijas Televīzija šodien, 5. martā uzsāk jaunākā pašmāju seriāla „Savējie" demonstrēšanu, informē LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.
LTV sāk demonstrēt pašmāju seriālu „Savējie"

Seriāla pirmizrāde LTV1 ēterā paredzēta 5. martā, plkst. 19:30, bet, sākot no 12. marta, seriāls skatāms pirmdienās plkst. 20:00.

Kino stilistikā veidotais seriāls "Savējie" uzskatāms par pirmo televīzijas seriālu Latvijā, kura mērķauditorija ir tieši ģimene.

"Savējo" stāsta pamatā ir nesadomāta, īsta ģimenes dzīve gan grūtos, gan laimīgos brīžos. Katra no 16 "Savējo" sērijām skar kādu ētisku vai morāla problēmu, ar kuru visbiežāk sastopas gandrīz ikviena ģimene.

Veidojot seriālu, radošā grupa par savu prioritāti uzskata detaļās precīzu un niansētu, patiesu realitātes atainojumu, ļaujot jau no pirmā mirkļa radīt skatītajam pilnvērtīgu klātbūtnes sajūtu un cerot, ka seriāls skatītājus uzrunās pozitīvā veidā, rosinot arī pašiem veidot lielas un stipras ģimenes.

Režisora Ulda Cipsta seriālā lomas atveido: Jānis Kirmuška, Laila Kirmuška, Agnese Rutkēviča, Madara Rutkēviča, Eva Ivanova, Elizabete Vētra un Dāvis Cipsts. Filmas tituldziesmas autori ir grupa "Dzelzs vilks".

Seriāla veidotāji – neatkarīgo producentu kompānija SIA IPP. Seriāla sponsors - zviedru kafija „Lofbergs Lila".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV