Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

FotoAkadēmija izsludina fotogrāfiju konkursu "Bērni"

EasyGet.lv, 06.03.2012. 09:12

Bērni ir kā mazi eņģeļi, kas ir ieradušies mūsu pasaulē, lai dāvinātu pieaugušajiem prieka brīžus, tādēļ mēģināsim viņus notvert fotogrāfijās.

FotoAkadēmija sadarbībā ar „Skrivanek Baltic" izsludina fotogrāfiju konkursu „Bērni".

Līdz 31. martam visi tiek aicināti iesūtīt fotogrāfijas, kurās atspoguļoti mūsu bērni – viņu prieki un bēdas, asaras un smiekli, viss tas, kas viņus padara tik īpašus mūsu acīs.

Fotogrāfijas jāsūta uz e-pastu foto@fotoakademija.lv

Labākā darba autoram balva no FotoAkadēmijas!

Simpātiju balva no "Skrivanek Baltic" – dāvanu karte svešvalodu kursu apmeklējumam!

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. FotoAkadēmijas apmācību programmas ir licencētas. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV