Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

FotoAkadēmija rīko ikgadējo izstādi "Laiks"

EasyGet.lv, 07.03.2012. 16:27

FotoAkadēmija 14. martā 19:00 tirdzniecības centrā "Mols" aicina uz tradicionālās absolventu un pasniedzēju darbu izstādes "Laiks" atklāšanu, informē FotoAkadēmijas pārstāve Inese Katrīna Zača.

Laiks mums vienmēr ir līdzās – neredzams, nenotverams. Dažreiz tas rit ātrāk, dažreiz lēnāk. Laiks ir blakus tad, kad esam laimīgi un tad, kad esam bēdīgi. Laika ritējumu nav iespējams apturēt, bet to iespējams redzēt vecās ēkās, cilvēku sejās, ainavu izmaiņās. Izstādē aplūkojamajos darbos katrs autors parāda laiku no sava redzes punkta. Fotogrāfijās redzamie tēli ir ļoti dažādi un katram izstādes apmeklētājam būs iespēja saskatīt laiku savā interpretācijā.

Kā atzīmē FotoAkadēmijas direktore Tatjana Boguševiča: "Par klišejisku kļuvis teiciens, ka fotogrāfija ļauj apturēt laiku. Būs interesanti redzēt, kurus momentus izvēlas apturēt cilvēki, kuri skatās uz pasauli fotogrāfa acīm. Pusnopietni var piebilst, ka šī tēma ir īpaši aktuāla 2012. gadā, kurā, kā mums sola, pienāks laika beigas".

Fotogrāfiju autori ir FotoAkadēmijas studenti, absolventi, pasniedzēji un draugi. Šāda veida izstāde tiek rīkota jau piekto gadu un otro gadu pēc kārtas tā tiek rīkota sadarbībā ar tirdzniecības centru "Mols". Darbu atlasi veic FotoAkadēmijas žūrija kuras sastāvā ir pazīstami Latvijas fotogrāfi un fotomākslas pasniedzēji: Māris Kundziņš, Jānis Deinats, Raimo Lielbriedis, Oļegs Zernovs un Dainis Matisons.

Izstāde būs aplūkojama līdz 2. aprīlim tirdzniecības centrā "Mols" Krasta ielā 46, Rīgā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV