Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Filma "Malorija Keina. Nevaldāmā" sola īpašas cīnas ainas

EasyGet.lv, 07.03.2012. 16:59

Režisors Stīvens Soderbergs savā jaunajā filmā "Malorija Keina. Nevaldāmā" brutālu kautiņu uzfilmējis kā mīlas ainu.
Filma "Malorija Keina. Nevaldāmā" sola īpašas cīnas ainas

Viss sākās ar jautājumu: "Kā tu domā, vai tu varētu iesist sievietei?". Īru aktierim Maiklam Fasbenderam, filmu "Kauns" un "Bēdīgi Slavenie Mērgļi" zvaigzne, bija jāpadomā. Savulaik "Oskaru" ieguvušais režisors Stīvens Soderbergs gaidīja atbildi.

"Jā, droši vien," teica uzlēcošā filmu zvaigzne. Viņš nespēja pat iztēloties, uz ko tikko bija parakstījies. Uz dalību seksīgā, uzlādētā, savdabīgā action filmā "Malorija Keina. Nevaldāmā", kuru režisē ekscentriskais Stīvens Soderbergs, vislabāk pazīstams ar savu lielisko "Oušena" triloģiju. Atpakaļceļa vairs nebija.

Filmā "Malorija Keina. Nevaldāmā" ir kāda kaislīga kaujas aina, kuru Stīvens Soderbergs ir uzfilmējis kā mīlas skatu.

Maloriju Keinu (Džina Karano) pavedina spiegs Pols (Maikls Fasbenders). Viņi kopā dodas augšup uz viesnīcas numuru. Patiesībā Pola uzdevums ir Maloriju nogalināt. Sieviete sagaida seksu, bet saņem sitienu no aizmugures.

Veroties šo divu skaisto, valdzinošo cilvēku kautiņā, ir grūti nepamanīt seksuālas nianses. Viņi cīnās uz grīdas, pēc tam gultā. Beigās sieviete ir viņam virsū... Ar ieroci, kas piespiests pie viņa galvas.

"Es pieļauju, ka spiegu dzīves ir visai aizraujošas, tāpēc seksa un nāves elementi droši vien ir iesaistīti," saka Fasbenders.

Cīņas laikā ir epizode, kad Malorija apmet savu kāju ap viņa galvu un cenšas viņu nožņaugt a saviem gurniem. Fasbenders iesmejas: "Es esmu tikai aktieris, es lieku savu galvu tur, kur man liek..."

Ko viņš domā par cīnīšanos ar sieviešu jaukto cīņas mākslu čempioni Džinu Karano?

"Jā, tas bija jautri," viņš atceras ar svilpienu. "Neiztiku gan bez nobrāzumiem." Fasbenders stājās pretī kādai, kurai zināja, ka cīnīties īstajā dzīvē, bet ir iesācēja iestudētajos kino kautiņos. "Es tikai koncentrējos, lai netiktu nokautēts un pats neiesistu Džinai. Kaut gan viņa ar to droši vien spētu tikt galā daudz labāk nekā es," smejas Fasbenders.

Filma "Malorija Keina. Nevaldāmā" piedzīvos debiju uz Latvijas kinoekrāniem 16. martā.

Foto: Kadrs no filmas "Malorija Keina. Nevaldāmā". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV