Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Izsludināts Kurzemes kultūras programmas projektu konkurss

EasyGet.lv, 08.03.2012. 09:43

No šodienas līdz 30. marta pulksten 12:00 Liepājas Kultūras pārvaldē var iesniegt projektu pieteikumus Kurzemes kultūras programmas konkursam, informē LPPI „Kultūras pārvalde" Attīstības projektu vadītāja Krista Kalnarāja. Reģionālās programmas konkursa finansējumu nodrošina Valsts Kultūrkapitāla fonds. Šogad Kurzemē starp atbalstāmajiem projektiem tiks sadalīts Ls 25500 liels finansējums.
Izsludināts Kurzemes kultūras programmas projektu konkurss

Valsts Kultūrkapitāla fonda padome Kurzemes kultūras programmai 2012. gadā noteikusi trīs prioritātes, kas paredz suitu un lībiešu kultūrtelpām nozīmīgu projektu atbalstīšanu, Kurzemes kultūrvēsturiskā (materiālā un nemateriālā) mantojuma popularizēšana Latvijā un ārvalstīs, veicinot tā saglabāšanu, aizsardzību, izpēti un pieejamību, vai tādu projektu realizēšana, kas veicina jaunradi un radošo industriju attīstību Kurzemes novadā, radot jaunus kultūras produktus un pakalpojumus.

Projekta pieteikumus līdz 30. martam pulksten 12:00 jāiesniedz Kultūras pārvaldē personīgi vai jānosūta pa pastu (ar noteikumu, ka pasta zīmogs ir piecas dienas pirms konkursa beigu termiņa). Adrese: Liepājas pilsētas Kultūras pārvalde, Rožu laukums 5/6, 96. kab., Liepāja LV-3401, Latvija.

Kultūras programmas projektu konkursa pieteikuma veidlapa un nolikums pieejams Liepājas Kultūras pārvaldes mājas lapā www.liepajaskultura.lv sadaļā „projekti", kā arī VKKF interneta mājas lapā www.vkkf.lv. Skaidrojumus par konkursu un nolikumu sniedz Liepājas pilsētas Kultūras pārvaldē, Liepājas Latviešu biedrības nama 96. kabinetā, darba dienās no 9.00 – 16.00, iepriekš piesakoties pa tālr. 634 83948.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV