Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Mēnesi pēc valodas referenduma uz skatuve atgriežas komēdija "Kāpēc es mīlu krievus"

EasyGet.lv, 09.03.2012. 11:34 | komentāri (1)

Vēl pavisam nesen visa valsts tika sadalīta divās frontēs – tajos, kas "par" un tajos, kas "pret", sievas nostājās pret vīriem, draugi pret draugiem, kaimiņi pret kaimiņiem un kolēģi pret kolēģiem. Vienas tautas gods tika pretstatīts otras tautas sirdsapziņai un otrādi. No aizsaules diskusijā iesaistījās Barontēvs ar Puškinu un citi diži vīri. Tautas nodevējiem tika cirstas galvas un šur tur jau dūmoja raganu sārti. Runāja, ka dzīve pēc valodas referenduma vairs nekad nebūs tāda, kā bijusi.
Mēnesi pēc valodas referenduma uz skatuve atgriežas komēdija "Kāpēc es mīlu krievus"

Galerijas:

Vai tiešām mēneša laikā kaut kas ir mainījies? – uz šo un citiem latviešiem svarīgiem jautājumiem 21. martā Dirty Deal Teatro komēdijā "Kāpēc es mīlu krievus" atbildēs tautas psihologs A. Borts. Kā saka pats lektors : " Es vēlos, lai mana tauta ir priecīgi, lai smaids rotā tās sejas un sirds iesilst pavasara saulē, bet lai tas notiktu mums visiem kopā ir jāielūkojas slēptākajos latviešu dvēseles nostūros un gaismā jāceļ jautājumi par kuriem mēs parasti klusējam. "

Izrādi producē radošā apvienība "Nomadi", komēdijas autors – Ansels Kaugers, režisori – Mārtiņš Eihe, Krista Burāne, spēlē – Ģirts Rāviņš.

"Ir izrādes, kas izraisa pārdomas, ir arī tādas, kas liek smieties no visas sirds; "Kāpēc es mīlu krievus" ir izrāde, kas paveic šīs abas lietas vienlaicīgi, " raksta Dace Vilkāja.

Pēc izrādes skatītāji tiek aicināti uz sarunu ar tās veidotājiem.

Izrāde notiks 21. martā plkst. 19:00 Dirty Deal Teatro (Maskavas ielā 12, korpuss 2).

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena iepriekšpārdošanā LVL 5, LVL 3 (skolēniem, studentiem, pensionāriem, ISIC, ITIC, IYTC karšu īpašniekiem)

Foto/Audio: http://ej.uz/2v33

Seko līdzi arī sociālajos portālos:
Twitter: http://twitter.com/#!/nomadi_lv
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Radošā-apvienība-NOMADI/221572637893060
Draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/nomadi

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV