Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šovs "Vectēva Galā vakars" tiks spēlēts pēdējo reizi

EasyGet.lv, 09.03.2012. 13:44

Radošās apvienības UMKA.LV šovs "Vectēva Galā vakars" tiks spēlēts pēdējo reizi 17. martā plkst. 19:00 nevalstiskajā teātrī Dirty Deal Teatro, informē teātra sabiedrisko attiecību daļas vadītājav. Izrādes autori un izpildītāji ir Ģirts Šolis, Andris Kalnozols, Armands Berģis un Gints Širmelis-Širmanis. UMKA.LV veidotie šovi ar Vectēvu vakara vadītāja lomā tika aizsākti 2009. gadā ar šovu "Vectēva vakars", turpinājums bija "Vectēvs. Neapgraizīts" 2010. gadā, bet 2011. gadā pirmizrādi piedzīvoja "Vectēva Galā vakars" kā triloģijas noslēdzošā daļa.
Šovs "Vectēva Galā vakars" tiks spēlēts pēdējo reizi

Šovs "Vectēva Galā Vakars" ir savdabīgās humora triloģijas noslēdzošā daļa. Līdz ar to Vectēvs atvadās no saviem skatītājiem, draugiem un mazdēliem, no saviem rotaļu aktieriem un nejaušiem garāmgājējiem, kas, meklējot siltu un omulīgu pasēdēšanu, būs ieradušies ciemos "Dirty Deal Teatro" telpās. Šova skatītājiem Vecais vīrs cels priekšā savus mīļakos rotaļu aktierus no iepriekšējiem vakariem un pavisam jaunus, un vēl neredzētus meistarus, kā, piemēram – sajūsmas pilno koka ķeltu, muteszirgu, pazudušus bokseršortus un vēl visādas interesantas lietas no ikdienas drazu pasaules. Būs arī mūzika un dejas, šlāgeris un tantriskais sekss. Vārdusakot viss, ko dzīvespriecīgs pensionārs vecuma plānprātā var izdomāt.

Radošā apvienība UMKA.LV veido izrādes plašai skatītāju auditorijai, izmantojot modernu teātra valodu, netradicionālus teātra un kultūras paņēmienus, kā arī nodarbojas ar mākslinieciskiem eksperimentiem savas laboratorijas ietvaros gan audio, gan video, gan citu vizuālo mākslu jomā. Tāpat UMKA.LV komanda sadarbojas ar vairākām radniecīgām organizācijām Latvijā un ārzemēs, regulāri iesaistās arī starptautiskos teātra un mākslas projektos. Pārstāv Latviju starptautiskos jaunās mākslas, objektu, leļļu teātra un vizuālā teātra festivālos.

Pēdējā izrāde 17. martā plkst. 19:00 neatkarīgajā teātrī Dirty Deal Teatro (Maskavas iela 12, k-2).

Biļetes cena Ls 5 (skolēniem, studentiem, pensionāriem Ls 3). Biļetes var iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī pirms izrādes teātra kasē.

Vairāk informācijas: www.dirtydeal.lv/teatro un www.umka.lv.

Foto no izrādes "Vectēva Galā vakars". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV