Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Nevaldāmā un neuzveicamā Malorija Keina

Agnese Gusarova, 14.03.2012. 16:26

Ņujorkas štata ziemeļos sniega kupenu ielenkumā patvērusies nikna, bet pasakaini skaista meža kaķene. Viņa ir atjautīga, slīpēta un neiedomājami spēcīga - tik spēcīga, ka jebkurš vīrietis viņas rokās kļūs par trauslu, ar pāris veiklām kustībām un atvēzieniem salaužamu radību. Viņas vārds ir Malorija Keina.
Nevaldāmā un neuzveicamā Malorija Keina

Malorija Keina ir neuzveicama slepenā aģente, ko valsts algo sarežģītu uzdevumu pildīšanai. Pēc kāda nopietna uzdevuma izpildīšanas drosmīgajai skaistulei nākas sastapties ar savu šefu nodevību, kuri gatavo atjautīgajai meitenei cietsirdīgu izrēķināšanos, lai novāktu Maloriju kā nevēlamu traucēkli neģēļu izvirzīto mērķu piepildīšanā.

„Malorija Keina. Nevaldāmā" ir asa sižeta filma, kurā apvienojusies cienījamu aktieru plejāde - Maikls Duglass, Antonio Banderass, Evans Makgregors, Čannigs Tatums un citi sieviešu mīluļi. Vislielāko izbrīnu, iespējams, izraisīs spāņu siržu lauzējs Banderass, kas šajā filmā parādās kā noaudzis, sirmojošs vīrs labākajos gados, baltā atpūtas tērpā, apkāries ar zelta ķēdi un resnu cigāru starp zobiem.

Filma ir pārbagāta ar dažādām iespaidīgām cīņas ainām - sākot no brutāla kautiņa lokālā kafejnīcā, kur par Malorijas upuri kļūst Tatums, turpinoties ar juteklisku raksturu piesātinātajam tēlojumam viesnīcas numura gultā, kur galvenajai varonei nevilšus tiek saplēsts greznais vakartērps, līdz iespaidīgām cīniņa ainām pludmalē, kur Malorijas nežēlastībā krīt Evans Makgregors. Ir aizraujoši noskatīties uz fiziski sīkstas sievietes uzvarām, taču ārpus glīti nofilmētiem asa sižeta pavērsieniem šajā filmā nav nekā daudz. Tas ir pārliecinoši uzņemtu ārējo darbību sižets, kur iztrūkst Malorijas refleksijas par notiekošo. Pakaļdzīšanās ainas ir aizraujošas, it sevišķi galvenās varones glābšanas uz daudzstāvu namu jumtiem un pakaļdzīšanās mežā, kurā spēcīgās sievietes nežēlastībā nevilšus krīt briedis. Ja jums patīk piparoti, spraigi notikumi un profesionālas, skaistas cīņas ainas bez sevišķiem prātojumiem par notiekošo varoņu dvēseles dzīlēs, tad Malorija Keina par to parūpēsies.

Oriģinālais nosaukums: Haywire
Žanrs: asa sižeta filma, trilleris
Filmas garums: 93 min.
Režisors: Steven Soderbergh
Producents: Gregory Jacobs, Alan Moloney, Michael Polaire, Tucker Tooley
Scenārija autors: Lem Dobbs
Mūzika: David Holmes
Lomās: Gina Carano, Michael Angarano, Channing Tatum, Antonio Banderas, Ewan McGregor, Michael Douglas
Gads: ASV, Īrija (2012)
Oriģinālā valoda: angļu
Latvijas kinoteātros no 16.03.2012
Vecuma ierobežojums: 12+ Līdz 12 g.v.- neiesakām

Foto: Kadrs no filmas „Malorija Keina. Nevaldāmā". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV