Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

FotoAkadēmija izsludina fotogrāfiju konkursu Muzeju nakts ietvaros

EasyGet.lv, 02.04.2012. 14:22

Par tradīciju kļuvušais pasākums Muzeju nakts šogad norisināsies 19. maijā. Šoreiz Muzeju nakts devīze ir „Zilā krāsa - jūra". FotoAkadēmija pasākuma ietvaros izsludina fotogrāfiju konkursu „Jūra un cilvēks", informē FotoAkadēmijas pārstāve Inese Katrīna Zača.

Konkursā aicinam piedalīties ikvienu interesentu. Konkursa tēmas "Jūra un cilvēks" atspoguļojums tiek atstāts katra autora personīgajā izpratnē. Iesūtītās fotogrāfijas izvērtēs žūrija, kuras sastāvā būs 3 fotogrāfi FotoAkadēmijas pasniedzēji. Interesantākās fotogrāfijas tiks demonstrētas FotoAkadēmijā Muzeju nakts ietvaros 2012. gada 19. maijā. Balvā dāvanu karte no FotoAkadēmijas 100 LVL vērtībā.

Lai piedalītos konkursā, nepieciešams:
- līdz 2012. gada 11. maijam iesniegt darbus elektroniski atsūtot tos uz e-pastu foto@fotoakademija.lv;
- katrs dalībnieks drīkst iesniegt ne vairāk kā 5 fotogrāfijas;
- jābūt gataviem nodot darbu elektroniskās versijas „Muzeju nakts 2012" organizatoru rīcībā un atļaut darbus publicēt, norādot darba autoru.

Konkursa rezultāti būs zināmi 2012. gada 15. maijā un tiks publicēti FotoAkadēmijas mājas lapā. Visi dalībnieki par rezultātiem tiks informēti pa elektronisko pastu.

FotoAkadēmijas foto kursi ir orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. Nodarbības pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēki.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV