Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LTV7 Lieldienās – jauni seriāli, filmas un „Dzelzs Vilka" koncerts

EasyGet.lv, 04.04.2012. 11:16

Lieldienu brīvdienās LTV7 piedāvā televīzijas skatītājiem jaunus seriālus, aizraujošas filmas un... grupas „Dzelzs Vilks" 20. jubilejas koncerta ierakstu, informē LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.
LTV7 Lieldienās – jauni seriāli, filmas un „Dzelzs Vilka" koncerts

Sestdien, 7. aprīlī, 14:20 LTV7 brīvdienu filmu programmu iesāks visai ģimenei domātā filma „Spicais suns". Filmā stāstīts par spico ganu suni Rainiju, kurš nesamierinās ar saimnieka, desmit gadus vecā Džimija pārcelšanos uz pilsētu, un dodas ceļā, lai Džimiju sameklētu.

Savukārt sestdien, 7. aprīļa, vakara programmā iekļauts vēl viens pieturas punkts, kas domāts visai ģimenei. LTV7 21:50 piedāvā pērn (2011) tapušo ģimenes komēdiju „Varavīksnes cilts", kura patiks visiem, kas reiz piedzīvojis vai kādreiz piedzīvos bailes kļūt pieaugušam.

Svētdien, 8. aprīlī, 21:10 LTV7 aicina pie televīzijas ekrāniem detektīvseriālu cienītājus, jo LTV7 uzsāks jauna, tikko (2011/2012) tapuša seriāla „Izmeklētāja Kinga 1" demonstrēšanu. Filmas galvenajai varonei Džesikai Kingai, kura veiksmīgi pārdzīvojusi astoņus gadus Slepkavību izmeklēšanas nodaļā, trīs motocikla avārijas, divas laulības un deviņdesmito gadu modi, tagad jātiek galā Smago noziegumu nodaļas vadītājas pienākumiem un lietām, kuras citi nespēj atrisināt.

Kā svētdienas vakara „lielo" filmu LTV7 šoreiz piedāvā tikšanos ar Brūsu Vilisu mistiskajā trillerī „Sestais prāts". Vilisa atveidotais Malkolms Krovs ir viena no izcilākajām „cietā rieksta" kino lomām. Klasiskais Holivudas trilleris ar negaidītu pavērsienu kļuva par režisora N. Naita Šjamalana slavas kāpuma pirmo punktu, vēlāk viņš uzņēmis tādas filmas kā „Zīmes" (Signs) un „Ciems" (Village). „Sestais prāts" nominēta sešiem Oskariem, īpašu skatītāju, kino kritiķu un festivālu uzmanību izpelnījās jaunais Heilijs Džeols Osments par izjustu mazā Koula tēlojumu.

Pirmdien, 9. aprīlī, īpaša diena LTV7 ēterā būs ekstrēmo sporta veidu un latviešu rokmūzikas cienītājiem. 11:30 LTV7 būs skatāma pirmā dokumentālā seriāla „Nomadi" sērija. Šis 43 sēriju dokumentālais stāsts aicina ielūkoties ekstrēmo sportistu ikdienā, mūžīgi atrodoties uz naža asmens, riskējot un rūpīgi strādājot pie sevis un tehnikas.

LTV7 brīvdienu „īpašo" piedāvājumu noslēgs grupas „Dzelzs Vilka" 20. jubilejas koncerts, kas šī gada februārī kļuva par pirmo latviešu grupas izpārdoto koncertu „Palladium" zālē.

Foto: Grupa „Dzelzs Vilks" 20. jubilejas koncertā koncertzālē „Palladium". Foto (c) Ivo Blūms

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV