Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Programma Lieldienās kanālā LNT

EasyGet.lv, 05.04.2012. 09:23

Raibas kā Lieldienu olas svētku programmā kanālā LNT mīsies pasaulslavenu filmu un animācijas filmiņu televīzijas pirmizrādes. Lielajā piektdienā LNT ēterā būs vērojams īpašs šova „OKartes skatuve" koncerts, sestdien norisināsies pavasara krāšņākā šova „Pelnrušķīte" pusfināls, bet svētdien gan lielos, gan mazos TV skatītājus lielajā finālā priecēs ķepainie un astainie šova „Zelta ķepa" dalībnieki, informē LNT pašreklāmas projektu vadītāja Zane Pētersone.
Programma Lieldienās kanālā LNT

Lielajā Piektdienā, 6. aprīlī pulksten. 10:05 LNT piedāvā noskatīties televīzijas pirmizrādi ģimenes komēdijai „Rokgrupa Bandslam". Vila Bārtone dzīve ir mūzika, kurš nupat ir sācis mācīties jaunā skolā. Vilam parādās lieliska iespēja, ko vņš pilnīgi noteikti nelaidīs garām, jo ir pārliecināts, ka tā veikties var tikai vienreiz dzīvē. Kopā ar skolas skaistulīti Šarloti un viņas draudzeni Semu Vils rada grupu, kas savukārt viņam dod iespēju visai pasaulei parādīt savu unikālo talantu!

Pulksten 15:50 varēs noskatīties televīzijas pirmizrādi piedzīvojumu komēdijai „Nensija Drū". Advokātam Kārsonam Drū Kalifornijā tiek piedāvāts darbs. Kopā ar meitu Nensiju viņi noīrē māju, kurā dzīvojusi Holivudas kinozvaigzne Delija Dreikota – viņu 1981. gadā nogalināja, un vēl līdz šai dienai nav zināms, kurš to izdarījis. Īrētajā mājā sastapusies aci pret aci ar bijušās īpašnieces spoku, Nensija saprot, ka nespēs nepildīt viņas lūgumu – palīdzēt. Protams, nav ko daudz domāt – jāķeras vērsim pie ragiem un beidzot jānoskaidro, kurš un kāpēc nogalināja kinozvaigzni, un kurš gan cits to varētu izdarīt, ja ne Nensija Drū?!

Pulksten 17:50 ikvienu skatītāju priecēs televīzijas pirmizrāde muzikālajai romantiskajai komēdijai „Matu laka". Filma veidota pēc Brodvejas izrādes motīviem. „Matu laka" bija nominēta trijiem Zelta globusiem: labākā filma (komēdija vai mūzikls), labākais otrā plāna aktieris (Džons Travolta) un labākā aktrise (Nikija Blonski). Filmas saundtreks bija nominēts prestižajai Grammy balvai, bet aktieransamblis – Ekrāna Aktieru ģildes balvai.

Bet pulksten 20:30 LNT kanālā, kā ierasts, šova „OKartes skatuve" lielais koncerts. Šoreiz mūziķi izpildīs tieši Lielajai piektdienai veltītas dziesmas.

Sestdien, 7. aprīlī, pulksten 10:25 kanāls LNT piedāvā televīzijas pirmizrādi ģimenes piedzīvojumu komēdijai „Briesmīgais Henrijs" - populārās angļu rakstnieces Frančeskas Saimones grāmatas ekranizācija. Viņas radītais varonis – briesmīgais Henrijs – Lielbritānija ir tikpat populārs bērnu varonis, kādi ir Harijs Poters, Vinnijs Pūks, Pīters Pens un Sniegbaltīte!

Pulksten 20:00 LNT ēterā šova „Pelnrušķīte" pusfināls. Meitenes sagaidīs ļoti noslogota diena – viņām būs jagatavojas ballei un jāpaveic dažādi pelnrušķītes darbi – jāiztīra istabas, jāsien siers un jāveido puķu kompozīcijas! Vakarā dalībnieces vakariņos kopā ar ekspertiem, lai tos pārliecinātu, ka viņas ir Pelnrušķītes titula cienīgas!

Pulksten 21:00 LNT piedāvā televīzijas pirmizrādi biogrāfiskam mīlasstāstam „Viktorijas jaunība". Filma ir viena no viskrāšņākajām biogrāfiskajām filmām par leģendāro karalieni Viktoriju, un to novērtējusi arī Amerikas Kinoakadēmija, pasniedzot Oskaru par labākajiem kostīmiem; „Viktorijas jaunība" bija nominēta Amerikas Kinoakadēmijas balvai arī par mākslinieka darbu un grimu. Britu Kinoakadēmija nežēloja savas balvas par labākajiem kostīmiem un grimu, un frizūrām; Emīlija Blanta bija nominēta Zelta globusam kā labākā aktrise.

Pirmajās Lieldienās, 8. aprīlī pulksten 13:30 LNT ēterā piedzīvojumu komēdija ar māsām Olsenām - „Saldie sešpadsmit", bet pulksten 16:25 televīzijas pirmizrādi piedzīvos animācijas filmiņa „Divas Lotiņas", kas veidota pēc Ēriha Kestnera populārā romāna ekranizējuma.

Savukārt svētdienas vakarā pulksten 20:20 LNT ēterā pārsteidzošais, unikālais un aizraujošais ķepaiņu un astaiņu šova „Zelta ķepa" lielais fināls. Fināla dalībnieki sagatavojuši jaunus trikus un uzstāsies ar vēl lielāku aizrautību.

Otrajās Lieldienās, 9. aprīlī, pulksten 10:55 LNT ēterā televīzijas pirmizrāde ģimenes piedzīvojumu filmai „Pēdējā Mimzija". Divi gluži parasti bērni atrod ko patiešām pārsteidzošu, nesaprotamu un noslēpumainu. Izskatās pēc kādas dīvainas, ļoti smalkas ierīces, kādu mūsu laika zinātnieki nemaz vēl nepazīst. Un tā izmainīs ne tikai Noa un viņa māsiņas Emmas dzīvi, tā izmainīs visu, ja vien pieaugušie noticēs abu bērnu teiktajam. Jo Mimzija ir radīta kā pēdējā iespēja izglābt piesārņoto pasauli!

Pulksten 20:40 LNT piedāvā noskatīties televīzijas pirmizrādi ar pasaulē mīlīgākajiem dziedošajiem Burundukiem animācijas filmiņā „Alvins un Burunduki. Turpīkstinājums".

Foto: Kadrs no filmas „Nensija Drū". Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV