Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Gleznotāja Ernesta Kļaviņa izstāde „Garenās piles" klubā "Nabaklab"

EasyGet.lv, 12.04.2012. 11:46

No 19. aprīļa līdz 21. maijam klubā „Nabaklab" būs skatāma gleznotāja Ernesta Kļaviņa izstāde „Garenās piles", informē kluba pārstāvji.
Gleznotāja Ernesta Kļaviņa izstāde „Garenās piles" klubā "Nabaklab"

Ernests Kļaviņš ir plaši pazīstams ar saviem zīmējumiem žurnālam „Ir". Šī gada sākumā gleznotājs un žurnāla „Ir" mākslinieks nominēts Purvīša balvai par izstādi „Karš starp titāniem un rūķīšiem" galerijā „Alma".

Mākslinieks beidzis Jāņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskolu un Latvijas Mākslas akadēmijas Glezniecības nodaļu.

Ernestam Kļaviņam ir bijušas vairākas personālizstādes „Karš starp titāniem un rūķīšiem" (Galerija Alma, 2011), "Viedo akmeņu stāsti" (Nabaklab, 2010), "Ainavas un Figūras" (Galerija Alma, 2008) un „Ziemassvētki sabraukuši rakstītām kamanām" (Valsts Mākslas muzeja izstāžu zāles "Arsenāls" projektu telpa, 2002).

Starp nozīmīgākajām grupu izstādēm, kurās Ernests Kļaviņš piedalījies, minamas "Pilsētas bērni" (Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāle "Arsenāls", 2011) un "Našķu bumba" (Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāle "Arsenāls", 2007).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV