Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Dejotāji aicināti piedalīties video konkursā "Izkrāso mirkli"

EasyGet.lv, 17.04.2012. 09:58

Latvijas deju e-žurnāla vortāls www.nacdejot.lv aicina ikvienu dejotāju un viņa komandu piedalīties video konkursā "Izkrāso mirkli" un dalīties ar savām emociju krāsām, kuras izjūtat dejojot.
Dejotāji aicināti piedalīties video konkursā "Izkrāso mirkli"

Dejotāji vecumā no 16 gadiem ir aicināti izveidot 1 – 2 minūšu garu video klipu, prezentējot savu deju studiju, kolektīvu vai grupu. Dalieties ar to kā tiek aizvadīta ikdiena jūsu deju kolektīvā, rādiet vēl neredzētus deju soļus, lepojieties ar saviem sasniegumiem un deju grupu un parādiet, ka dejošana ir neatņemama dzīves krāsa.

"Varbūt tieši Tavu video klipu un deju komandu profesionāla žūrija un www.nacdejot.lv apmeklētāji līdz 30.aprīlim atzīs par labāko. Piecus labākos video klipus prezentēs un uzvarētājus apbalvos Starptautiskās dejas mākslas izstādē "Magic Dance Expo 2012" no 4. līdz 6. maijam Ķīpsalas izstāžu centrā.

Tu vari vinnēt un kopā ar savu komandu iegūt iespēju piedalīties tieši jums pielāgotā 90 - 120 minūšu garā meistarklasē neierastā deju žanrā/stilā, kā arī iegūt individuālas reklāmas iespējas savai deju studijai vortālā www.nacdejot.lv," informē konkursa organizatori.

Konkursa nolikums un pieteikuma anketa atrodami deju e-žurnāla vortālā www.nacdejot.lv.

Deju e-žurnāls ir biedrības Nākotnes tehnoloģijas šodienai projekts un tā pamatideja ir atbalstīt dejas mākslas nozari Latvijā, saliedēt dažādu deju stilu un žanru pārstāvjus. Deju e-žurnāls ir vieta, kurā tiek apkopota svarīgākā un aktuālākā informācija par dejas mākslu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV