Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Jenny May „Magic Dance Expo 2012" galā koncertā sola fantastisku šovu

EasyGet.lv, 17.04.2012. 12:46

6. maijā plkst. 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskās dejas izstādes-festivāla „Magic Dance Expo 2012" galā koncerts/konkurss, kurā līdzās vairākiem citiem Latvijā populāriem māksliniekiem piedalīsies un par balvu fondu 5 000 eiro apmērā cīnīsies arī dziedātāja Jenny May, kopā ar grupu „Masters of Spark" veidojot unikālu un neatkārtojamu deju šovu, informē BT 1 mediju koordinatore Inese Libere.
Jenny May „Magic Dance Expo 2012" galā koncertā sola fantastisku šovu

Jenny May ar šovu uzstāsies koncerta otrajā daļā jeb konkursa programmā, kur savu dejotprasmi demonstrēs arī dziedātājs, mūziķis un Dj Markus Riva, dziedātājas Samanta Tīna un Liene Candy, TV seja Māra Zālīte, velotriālists Jānis Lācis un citi mākslinieki, kas kopā ar labākajām Latvijas deju grupām radīs unikālus un neparastus deju šovus.

Jenny May „Magic Dance Expo 2012" galā koncertam gatavo vērienīgu un neredzētu šovu kopā ar deju grupu „Masters of Spark", ar kuru pārsteigt pat vislielāko skeptiķi, pierādot, ka dejot var ikviens, arī ikdienā ar deju nesaistīts cilvēks. Jenny May vēlas saglabāt intrigu un neko vairāk par savu šovu vēl neatklāj.

Ikvienam interesentam līdz galā koncertam būs iespēja sekot līdzi Jenny May šova sagatavošanai projekta mājas lapā www.magicconcert.lv.

Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena – Ls 3,50-7,50! Ar koncerta biļeti vienu dienu bez maksas iespējams apmeklēt arī izstādi „Magic Dance Expo 2012" (4., 5. vai 6. maijā). Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr.: 67067516 vai e-pastu: gints.ozolins@bt1.lv

Koncertu organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar producentu grupu „Piraija Event". Atbalsta – „Aldaris", „Jaunatnes deju organizācija", ISIC, klubs "Dstyle" un draugiem.lv, Quiksilver, Lango, Tessika, UnaStyle, BunGee, Apollo, Capital fm, Latvijas Mūsdienu deju asociācija, XoXo, Sieviešu klubs, radio „Naba", Spoki, u.c.

Kā zināms, starptautiskā dejas mākslas izstāde-festivāls „Magic Dance Expo 2012" Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks no 4. līdz 6. maijam. Trīs dienu laikā Ķīpsalā notiks visdažādāko dejas stilu sacensības un konkursi, kuros sacentīsies gan profesionāļi, gan amatieri, gan bērni. Visas izstādes dienas notiks šovi, paraugdemonstrējumi un deju izrādes. Ķīpsalā tiks prezentēts arī viss nepieciešamais dejošanai – plašā izstādes ekspozīcija piedāvās visdažādāko deju stilu tērpus un apavus gan mēģinājumiem, gan koncertiem, būs plašs deju studiju aprīkojuma klāsts, deju trenažieri un apmācību materiāli. Savukārt deju skolas un studijas prezentēs savas apmācību programmas, bet deju klubi un kolektīvi aicinās savā pulkā jaunus dejotājus.

Foto: Jenny May mēģinājumā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV