Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Foxlife un Foxcrima kanālā maijā gaidāmi divi jauni seriāli

EasyGet.lv, 25.04.2012. 14:44

Piektdien, 18. maijā, plkst. 21:00 pirmizrādi piedzīvos spriedzes drāma "Pazudušais" , savukārt otrdien, 29. maijā, plkst. 20:00 Foxlife un Foxcrima kanāla skatītāji aicināti uz pirmo tikšanos ar drāmas "Skandāls" varoņiem.
Foxlife un Foxcrima kanālā maijā gaidāmi divi jauni seriāli

"Pazudušais"

Pirmizrāde: Piektdien, 18. maijā, plkst. 21:00
Rādīšanas laiks: Viena sērija piektdienās plkst. 21:00

8 gadu vecumā Maikls noskatās sava tēva CIA aģenta Pola Vinstona slepkavībā. Tagad, 10 gadus vēlāk, Pola sieva Beka, negribīgi, tomēr atļauj Maiklam mācīties Eiropā, bet dažas nedēļas pēc došanās ceļā Maikls pazūd. Nekas neapturēs māti, lai atgūtu savu dēlu. Bekai ir savs noslēpums, pirms vīra nāves viņa bija CIA aģente. Viņa izmanto savas zināšanas un dodas uz Eiropu, lai atrastu Maiklu. Mātes mīlestība nezin robežas.

Spriedzes drāma, 2012
Filmas veidotāji: Greg Poirier
Izpildproducenti: James Parriott ("Sons of Anarchy"), Steve Shill, Emmy laureāts par seriāla "Dexter" režiju
Lomās: Ashley Judd ("Double Jeopardy", "Kiss the Girls"), Sean Bean (Game of Thrones), Nick Eversman ("Cinema Verite"), Adriano Giannini ("Oceans Twelve")
Pirmizrāde ASV: 15. marts, 2012

"Skandāls"

Pirmizrāde: Otrdien, 29. maijā, plkst. 20:00
Rādīšanas laiks: Viena sērija otrdienās plkst. 20:00

Mediju attiecību konsultante Amerikas Savienoto Valstu prezidentam, Olīvija Popa ir krīzes menedžere, kas liek problēmām izgaist pirms kāds vēl tās pamana. Tomēr, lai cik arī uzmanīgs tu būtu ar citu problēmām, savējās var palikt neatrisinātas. Katru nedēļu Olīvija un viņas komanda risina problēmas, kas var izraisīt krīzi ar tālejošām sekām. Bet, kas risinās viņas personīgās dzīves problēmas un vai Olivija tiks ar pilnīgi visu galā viena?

Drāma, 2012
Filmas veidotāji: Shonda Rhimes ("Grey's Anatomy")
Lomās: Kerry Washington (Ray), Henry Ian Cusick (Lost), Columbus Short (Stomp the Yard) Tony Goldwyn (Ghost), Jeff Perry (Grey's Anatomy)
Pirmizrāde ASV: 5. Aprīlī, 2012

Foto: Seriāla "Skandāls" publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV