Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Eņģeļu māja" noslēdz pirmo sezonu

EasyGet.lv, 26.04.2012. 18:28

Ar 50. sēriju ceturtdien, 26. aprīlī, noslēdzas Latvijas Televīzijas oriģinālseriāla „Eņģeļu māja" pirmā sezona. Seriāla pirmās sezonas sērijas LTV demonstrēja no šī gada janvāra sākuma līdz aprīļa beigām, informē LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve.

Seriāla pirmās sezonas noslēgumā skatītāju gaida intriga: tiek sašauts aktiera Jāņa Vimbas atveidotais Artūrs, taču, vai viņš paliks dzīvs un kurš pasūtījis šo neģēlību, lemts uzzināt tikai jaunajā sezonā, kuras sākums paredzams rudenī.

„Eņģeļu mājas" veidotāji sola, ka otrajā sezonā seriālu turpinās tikpat spraigs detektīvsižets, apvienojot to ar lielāku optimismu un humoristiskiem elementiem. Turklāt seriālā ienāks jauni varoņi. Kādi? Tas pagaidām tiek turēts noslēpumā.

Režisora Armanda Zvirbuļa veidotā seriāla „Eņģeļu māja" lomas atveido Inese Kučinska, Ģirts Jakovļevs, Lilita Ozoliņa, Ivars Puga, Intars Rešetins, Dita Lūriņa, Egons Dombrovskis, Ieva Puķe, Skaidrīte Putniņa, Tālivaldis Lasmanis, Artūrs Krūzkops un daudzi citi aktieri. Seriāla scenārija autori – Evita Sniedze un Jānis Zandbergs.

„Eņģeļu mājas" veidotāji izsaka pateicību seriāla atbalstītājiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV