Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sabiedrībā pazīstami cilvēki ballītē Rīgas centrā kopīgi skatās televizoru

EasyGet.lv, 08.05.2012. 10:58

Juris Kulakovs, Jānis Vaišļa, Jeļena Strahova un citi atpūšas Samsung Smart TV mājas atklāšanas ballītē.
Sabiedrībā pazīstami cilvēki ballītē Rīgas centrā kopīgi skatās televizoru

Galerijas:

Nedēļas nogalē pašā Rīgas centrā, Esplanādē, ar YouTube ballīti tika atklāta jauna radošo tehnoloģiju telpa – Samsung Smart TV māja, informē Olga Sukonnikova. Līdz pat 23. maijam tajā katru dienu notiks pasākumi, kas apvieno jaunāko tehnoloģiju un radošuma iespējas. Mājas ballītē DJ Artūra Medņa un Alises Ģelzes ritmu pavadībā atpūtās tādas sabiedrībā pazīstamas personības kā komponists Juris Kulakovs, Baltijas Modes federācijas prezidente Jeļena Strahova, kostīmu māksliniece Evija Džonsone, producente Elvīra Erlecka, ceļotājs un uzņēmējs Jānis Vaišļa, raidījuma Ziemeļu puse vadītāja Marta Selecka, kino projekta 15 stāsti par jauno (15YBY) producente un jauniešu organizācijas Avantis radošā direktore Ilona Bičevska un daudzi citi.

Taču pirmie mājas apmeklētāji bija bērni, kuri mākslinieku un režisoru Olafa Okonova un Nila Skapāna vadībā apguva animācijas īsfilmu veidošanu, savukārt vakarā Samsung Smart TV mājā un terasē pulcējās Samsung draugi, pasākumu organizatori, žurnālisti un sabiedrībā pazīstami cilvēki, lai pie vīna glāzes un uzkodām kopā pavadītu jauku vakaru pie televizora – gluži kā mājās.

Par vakara muzikālo pavadījumu rūpējās DJ Artūrs Mednis un Alise Ģelze. Viesi varēja ne vien klausīties labu mūziku, bet arī uz lielā Samsung Smart TV ekrāna skatīties savus mīļākos video klipus YouTube kanālā. Galda spēļu cienītāji sacentās dambretē, šahā un citās aizraujošās spēlēs, taču vairākums viesu novērtēja iespēju vienkārši satikties un parunāties ar draugiem un paziņām.

Samsung Smart TV mājas iekārtojumu veidojuši vadošie mūsdienu latviešu mēbeļu un interjera priekšmetu dizaineri – zīmoli FEIDI, RIJADA, mammalampa gaismas objekti, GROOBE, MĀJO, [SenS] un PURPURS.

Samsung Smart TV māja ir vieta radošām izpausmēm – šī telpa ikvienam sniegs ne vien iedvesmu, bet arī iespējas realizēt sen lolotas idejas. Radoši tehnoloģiskie pasākumi Samsung Smart TV mājā notiks teju katru dienu līdz pat 23. maijam. Lekcijas par mākslas vēsturi un radošo domāšanu moderno tehnoloģiju kontekstā, ideju grupas Radošuma pils seminārs, lekcijas skolotājiem, biedrības RED organizētais filmu vakars, DigitalTheatre ar Londonas jaunākajām teātra izrādēm, Kinotēkas raidījuma uzņemšana ar tiešraidi no Ņujorkas, 15YBY jauno režisoru diskusija, LTV raidījuma Ziemeļu puse jaunās sezonas prezentācija, tikšanās ar aktīvā dzīvesveida dabā atbalstītājiem,Eiropas brīvprātīgo virtuālā tikšanās, pasākumi Muzeju nakts ietvaros, Baltijas TEDtalk konference, kā arī virkne citas iespējas izklaidēties un uzzināt daudz jauna par mūsdienu tehnoloģiju izmantošanu ikdienā.

Sekojiet Samsung Smart TV mājas jaunumiem: Facebook: facebook.com/samsunglv un Twitter: @SamsungLV

Foto: Juris Kulakovs Samsung Smart TV mājas atklāšanā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV