Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Tima Bērtona jaunās filmas „Tumšās ēnas" pirmizrāde

EasyGet.lv, 10.05.2012. 09:59

11. maijā Latvijas kinoteātros vienlaikus ar ASV un citām valstīm znāk režisora Tima Bērtona jaunākā filma, gotiska komēdija „Tumšās ēnas" („Dark Shadows"), informē Inese Saulāja. Filma uzņemta pēc klasiska TV seriāla motīviem. Šis ir jau astotais aktiera Džonija Depa un režisora Tima Bērtona tandēms.
Tima Bērtona jaunās filmas „Tumšās ēnas" pirmizrāde

Ir astoņpadsmitais gadsimts, Bārnabass Kolinss (Džonijs Deps) ir bagāts muižnieks un pleibojs, kurš dzīvo cepuri kuldams... līdz brīdim, kad viņš pieļauj liktenīgu kļūdu, salaužot skaistās burves Andželikas sirdi. Burve viņam atriebjas - pārvērš par vampīru un aprok dzīvu. Pēc diviem gadsimtiem vampīrs Bārnabass tiek nejauši atbrīvots, un viņš attopas 1972.gadā, pavisam citā pasaulē. Nu viņam nākas ne tikai iedzīvoties mūsdienās un glābt savas dzimtas īpašumus, bet arī atkal sastapties ar daiļo un neganto raganu Andželiku.

Filma tiek demonstrēta Rīgas kinoteātros „Kino Citadele", „Cinamon", „Multikino", „Splendid Palace", kā arī Liepājā, Valmierā un Daugavpilī.

10.maijā kinoteātrī „Kino Citadele" sadarbībā ar Latvijas aktīvākajiem kino blogeriem tiek rīkots filmas „Tumšās ēnas" īpašais seanss, kurā būs iespējams laimēt filmas suvenīrus, kā arī uzzināt interesantus faktus par Džonija Depa un Tima Bērtona sadarbību. Filmas īpašie seansi notiek arī kinoteātros „Cinamon" un „Multikino".

Filmas „Tumšās ēnas" radošā komanda:
Režisors: Tim Burton
Lomās: Johnny Depp, Eva Green, Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller, Chloë Grace Moretz, Helena Bonham Carter, Jackie Earle Haley, Bella Heathcote un citi.

Oficiālā mājas lapa: http://darkshadowsmovie.warnerbros.com/index.html

Foto: Džonijs Depos filmā „Tumšās ēnas". Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV