Trešdiena, 17.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis;

LTV ēterā – „100g kultūras" Muzeju nakts speciālizlaidums

EasyGet.lv, 15.05.2012. 10:00

Latvijas Televīzija jau otro gadu pēc kārtas Muzeju naktī piedāvā skatītājiem raidījuma „100g kultūras" speciālizlaidumu, kurā būs iespēja sekot līdzi Muzeju nakts norisēm visā Latvijā, informē LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve . Speciālizlaidums LTV1 ēterā un LTV1 mājas lapā internetā sāksies sestdien, 19. maijā, plkst. 21:25.
LTV ēterā – „100g kultūras" Muzeju nakts speciālizlaidums

Šoreiz raidījuma studija un centrālā norises vieta būs jaunais Biržas muzejs, kurā tiksimies ar Muzeju nakts dalībniekiem – apmeklētājiem un skatītājiem. Raidījuma laikā tiešraidēs un sižetos būs iespēja redzēt Muzeju nakts notikumus gan Rīgā, gan Latvijas reģionos.

Muzeju nakts speciālizlaidumu vadīs Kristīne Želve un Arno Jundze, notikumiem dažādos muzejos sekos līdzi arī LTV žurnālisti Linda Ģībiete, Inese Vaikule, Andrejs Volmārs un Reinis Ošenieks. Raidījuma galvenā redaktore – Lilita Eglīte.

Iespēju katram Latvijas skatītājam ar LTV starpniecību kļūt par Muzeju nakts aculiecinieku nodrošināta, pateicoties AS „Valsts nekustamie īpašumi".

Skatieties raidījumu sestdien, 19. maijā, plkst. 21:25!

Savukārt naktī LTV piedāvā arī īpašu arhīva programmu, kas veltīta šī gada Muzeju nakts tēmai - jūra. Latviešu filmu „Zvejnieka dēls" ar leģendāro aktieri Eduardu Pāvulu galvenajā lomā skatieties plkst. 23:00, pēc filmas, plkst. 00:35 – leģendārais rokmūzikas festivāls „Liepājas dzintars 88"!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV