Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Esplanādē demonstrēs Vides Faktu filmas

EasyGet.lv, 18.05.2012. 12:51

Svētdien, 20. maijā, Samsung Smart TV mājā Esplanādē notiks Dabas diena, kuras ietvaros tiks izrādītas Vides Faktu veidotās dabas un ceļojumu filmas, kā arī spilgtākie dabas sižeti, informē Deep White projektu vadītāja Olga Sukonnikova. Papildus tam ikviens aicināts piedalīties PET pudeļu radošajā darbnīcā, kuras laikā tiks filmēts sižets par PET pudeļu nedienām Latvijā. Savukārt vakarpusē plānota sazināšanās caur Skype ar dabas draugu un kaislīgu makšķernieku Māri Olti, kurš tobrīd piedalīsies Latvijas spiningošanas čempionātā Burtnieku ezerā.
Esplanādē demonstrēs Vides Faktu filmas

Dabas dienas programma:

No plkst. 12:00 līdz 14:00 – Vides faktu filmētie dabas sižeti un filmas

No plkst. 14:00 līdz 16:00 – PET pudeļu darbnīca

No plkst. 16:00 līdz 18:00 – Vides faktu veidotās ceļojumu filmas un sazināšanās ar Māri Olti

Vides Fakti ir skatītākais un vadošais vides raidījums Latvijā ar 15 gadu pieredzi. Vides Fakti sniedz informāciju par sezonālām norisēm dabā un dzīvnieku pasaulē, vides aktualitātēm, videi draudzīgu dzīvesveidu, kā arī par aktuālām cilvēka un vides attiecībām Latvijā un Pasaulē. Vides Faktu komandas veidotajos raidījumos skatāmi arī piedzīvojumu sižeti, kas iezīmē aktīvā tūrisma iespējas Latvijā, kā arī īsfilmas par neparastiem ceļojumiem pasaulē. Šīs sezonas galvenā aktualitāte ir globālās klimata pārmaiņas un vietējo atjaunojamo dabas resursu izmantošana.

Foto: Samsung Smart TV māja Esplanādē. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV