Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Jaunumi jūnijā kanālos FOXcrime un FOXlife

EasyGet.lv, 25.05.2012. 09:48

Jūnijā kanālos FOXcrime un FOXlife gaidāmas tikšanās ar jauniem varoņiem un atkalredzēšanās ar iecienīties.

FOXcrime

"Nāve paradīzē" Sezona 1

Pirmizrāde: 13/06/2012 @ 20.00;
Rādīšanas laiks: Divas sērijas Trešdienās @ 20.00

Neiespējamas slepkavības viena pēc otras tiek izdarītas skaistā Karību jūras salā. Ričards Pols ir piemērotākais cilvēks, lai tās tiktu atrisinātas – ja vien viņam neriebtos smiltis, jūra un saule...
Izmeklētājs Ričards Pols jūtas kā izmests no laivas, kad tiek aizsūtīts uz nelielu salu Saint-Marie, lai izmeklētu briesmīgās slepkavības.
Kvintesentiāls britu policists, viņš labāk dotu priekšroku Londonas lietainajām dienām un iestīvinātam kreklam, nekā ziliem jūras ūdeņiem, siltām smiltīm un burvīgam, tropiskam klimatam.
Lai kā viņš vēlētos, tik ātri no salas prom nevar tik, jo jāveic darbs, kuru izmeklētājs paveic perfekti. Viņa atalgojums ir – norīkojums uz pastāvīgu darbu salā, uz viņa personīgo elli zemes virsū. Vai Ričards jebkad spēs ieraudzīt skaistumu sev apkārt? Iespējams nē, bet iespējams, ka tomēr atraisīs kaklasaiti vaļīgāk.
Drāma, 2011
Filmas veidotāji: Robert Thorogood
Lomās: Ben Miller, Sara Martins, Danny John-Jules, Gary Carr, Elizabeth Bougine

"Klusējošais liecinieks" 15 Sezona

Premiere: 22/06/2012 @ 20.00;
Airing: Double episode on Fridays @ 20.00

Kriminālistikas patalogi – profesors Leo Daltons, Dr. Harijs Kuningams un Dr. Nikija Aleksandera atgriežas vienā no telekompānijas BBC veiksmīgākajām un ilgāk rādītākām kriminālajām drāmām.
Ikviens stāsta stāstu: par to, kas viņi bija, kā viņi dzīvoja, un pats svarīgākais, kā viņi nomira. Viņu vēsture tiks atklāta, bet ķermenis ir atslēga noslēpumam.
Drāma, 2012
Filmas veidotājs: Nigel McCrery
Lomās: Emilia Fox, William Gaminara, Tom Ward

FOXlife

"Mad Men" - New Season 5

Pirmizrāde: ceturtdien 21/06/2012 @ 21:00
Rādīšanas laiks: Viena sērija cetirtdienās @ 21:00

Seriāla centrālais varonis ir Dons Dreipers, lielākais vīrs reklāmas biznesā (un dāmu cienīts mīlulis) un viņa kolēģi Sterlinga Kūpera Dreipera Reklāmas aģentūrā. Dons spēlē lielu lomu gan direktoriātā, gan guļamistabā, tomēr viņam jābūt soli priekšā jaunajiem censoņām, kas mainīgajos laikos min viņam uz papēžiem.
Seriāla sērijās tiek risināta vīriešu un sieviešu lomu sadalījums, kā arī tradicionālas ģimenes vērtības Amerikas 60tos gados, atklājot cilvēka īsto dabu.
Drāma, 2012
Filmas veidotājs: Matthew Weiner ( 7 Primetime Emmys) ("The Sopranos")
Lomās: Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks, Bryan Batt, Michael Gladis, Aaron Staton
Infomācija: 2010. gadā nominēts 17 Emmys; Seriāls ir ieguvis 4 Golden Globes & 9 Emmys; 1 Peabody Apbalvojumu; 1 Producentu Ģildes Apbalvojumu; 2 Rakstnieku Ģildes Apbalvojumu; AFI balvu kā Top 10 Izcilākās Televīzijas Programas 2007 & 2008; 1 BAFTA balva & the Royal Television Society Award kā International Program (2008); 4 Television Critics Association Awards.
Pirmizrāde ASV: 25. marts, 2012

"Bīstamās mājsaimnieces" – fināls (5 pēdējās sērijas)

Pirmizrāde: svētdien 10/06/2012 @ 19:10
Rādīšanas laiks: 5 pēdējās epizodes @ 19:10

Fox Life club: Speciālizlaidums - 5 pēdējās sērijas pēc kārtas...noslēpumi un patiesība par sievietēm, kuru dzīvēm tika sekots vairāku gadu garumā. Tikšanās ar iemīļotām varonēm pēdējo reizi...
Drāma-komēdija, 2012
Filmas veidotājs: Marc Cherry
Lomās: Eva Longoria, Teri Hatcher, Marcia Cross, Felicity Huffman, Vanessa L. Williams

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV