Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Raidījums „Garīgā dimensija" maina nosaukumu

EasyGet.lv, 01.06.2012. 14:28

Raidījums „Garīgā dimensija" no 4. jūnija Latvijas Televīzijas pirmajā kanālā turpmāk būs skatāms ar nosaukumu „Laika dimensija", informē raidījuma producente Dace Kudiņa.
Raidījums „Garīgā dimensija" maina nosaukumu

Līdz ar nosaukuma maiņu, raidījums kļūst laikmetīgās un modernāks. Pirmdienas, 4. jūnija, "Filmu Studijas Grants" veidotajā raidījumā „Laika dimensija" skatītājus gaida tikšanās ar mākslinieci Indru Sproģi un viņas radītajiem mākslas darbiem. Māksliniece stāstīs arī par savām skaistajām bērnu grāmatām „Miljons" un „Joka pēc alfabēts".

11. jūnijā „Laika dimensija" pievērsīsies Eiropas kultūras un garīgās dzīves pārvērtībām. Raidījumā filozofe Maija Kūle stāstīs par savu grāmatu „Eirodzīve". Filozofiski ievirzītajam raidījumam sekos 18. jūnija „Laika dimensija", kurā animācijas filmu producents Vilnis Kalnaellis stāstīs par animācijas filmu plašajām iespējām un par to, kādi ir priekšnoteikumi, lai taptu skaista un interesanta animācijas filma. Visbeidzot jūniju 25. datumā noslēgs raidījums par latviešiem. Grāmatas „Latvieši ir visur" autors Otto Ozols „Laika dimensijā" runās par to, ka, ielūkojoties vēsturē, var tikai brīnīties, cik daudz pasaules mēroga sasniegumu ir mūsu mazās tautas pārstāvjiem.

Raidījumu „Laika dimensija" veido režisore Aija Šteine un producente Dace Kudiņa. Raidījums skatāms LTV1 ēterā pēc pirmdienas nakts ziņām ar atkārtojumu svētdienās no rīta.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV